SUSANNA- ARABIANRANTA

Moi!

Olen Susanna, 24-vuotias opiskelija Helsingistä.
Tarjoan Tassuvahdin kautta ulkoilutusta, kotikäyntejä ja vuorokausihoitoa. Koulun ohella harrastan ratsastusta ja vapaaehtoishommia tapahtumissa. Olen toiminut eläinten ja etenkin koirien kanssa koko elämäni ja tehnyt niiden hoitotyötä työksi yli kymmenen vuotta.

Suoritin nuorempana 4H kerhon Dogsitter-koulutuksen, toimin siellä hetken dogsitterinä ja sittemmin olen ollut opaskoirakoululla hoitoperheenä useita vuosia. Jo pelkästään opaskoirakoululta luonani on käynyt yli 50 eri hoitokoiraa niin 10vk pennusta 10-vuotiseen eläkeläiseen! Siellä olen myös saanut koulutusta vaikeampien koirien hoitamiseen ja koulutukseen sekä erilaisiin sairaiden koirien hoitotoimenpiteisiin, kuten haavojen puhdistamiseen tai lääkkeiden piikitykseen.

 Opaskoirakoulun lisäksi olen hoitanut paljon lähipiirini koiria, joiden joukosta löytyy useita rescue koiria sekä turkinhoitoa vaativia näyttelykoiria. Koirien lisäksi olen käynyt hoitamassa myös erilaisia kissoja. Rakastan tutustua kaikenlaisiin eri lemmikkeihin ja räätälöidä parhaan mahdollisen hoidon yksilön mukaan.

Asun rauhallisessa taloyhtiössä kaksiossa ihanien lenkkimaastojen lähellä, joten otan mielelläni valintasi mukaan sinun lemmikkisi hoitoon myös luokseni!

Palvelen tarvittaessa myös englanniksi. Ollaan yhteydessä ja sovitaan tutustumiskäynti, jossa katsotaan täydellinen hoitojakso juuri sinun lemmikillesi! :)

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

Kotikäyntiä kissoille