VUOROKAUSIVAHTI

 1-3 yötä


1 Koira 65€/ Yö


Useampi koira +13€/yö/koira


4:nnestä yöstä 


1 Koira 45,50€/Yö


 Useampi koira
 +9,10€/yö/koira


 7:nnestä yöstä


1 Koira 39,00€/Yö


Useampi koira  +7,80€/yö/koira

Virallisina pyhäpäivinä veloitamme +20% lisämaksun, sekä joulu ja juhannusaattona ja päivänä +50%.
Näistä päivistä veloitamme ilman volyymialennusta


-Parhaan ystävän toinen koti-


Vuorokausivahti on vähintään yhden yön pituinen hoito, jonka voi joko suorittaa lemmikin tai hoitajan kodissa. Hoitopaikka on siis erittäin kodikas ja rauhallinen hoitoympäristö juuri sinun koirallesi, jossa ylläpidetään koiralle tutut rutiinit. Tämä on oiva palvelu, mikäli olet menossa esimerkiksi matkalle. Hintaan kuuluu kaikki tarvittavat ulkoilutukset, yksilöllinen hoito ja lämmin seura. Pakkaathan koiralle mukaan omat pedit, ruoat ja lelut. Suosittelemme tutustumiskäyntiä hoitajan luona, mikäli lemmikki yöpyy hoitajan kodissa, jotta lemmikki saa rauhassa tutustua hoitajaan ja hoitopaikkaa. Muita koiria ei ole samaan aikaan hoidossa hoitopaikassa. Tarjoamme myös vuorokausivahtia kissoille samalla hinnalla. Porrastettu hinnasto.

ULKOILUTUS


30 MIN PÄIVÄLENKKI

1 KOIRA 24€/krt

Lisäkoirat 3€/koira/krt


60MIN PÄIVÄLENKKI

1 KOIRA 26€/krt
-Viikoittaiset lenkit 24€/krt

Lisäkoirat 3€/koira/krt


Virallisina pyhäpäivinä veloitamme +20% lisämaksun, sekä joulu ja juhannusaattona ja päivänä +50%

TUNTIVAHTI 24€/H

Tarvitsetko tuntivahtia?

Tuntivahti palvelussa hoitajamme viettää jokaisen minuutin koiran kanssa ja tällöin voit lähteä asioillesi huoletta. Palvelu sopii koirille mitkä eivät ole tottuneet olemaan yksin ja kärsivät eroahdistuksesta.

KOTIKÄYNTI  23€

Kissoille me tarjoamme kotikäyntejä, joita voi tarpeen mukaan olla useampi päivässä. Kun varaat kotikäynnin, hoitaja tulee kotiisi ja antaa kissallesi ruuan, vaihtaa veden, siivoaa kissanhiekkalaatikon ja tietysti pitää seuraa kissallesi - joko rapsutuksilla tai leikillä. Käynti kestää max. 45 minuuttia ja sopii hyvin, kun olet esimerkiksi pitkiä päiviä poissa kotoa tai reissussa.


Virallisina pyhäpäivinä veloitamme +20% lisämaksun, sekä joulu ja juhannusaattona ja päivänä +50%