Blogi

Ensimmäinen viikkoni Tassuvahtina

Ensimmäinen viikkoni Tassuvahtina

On viikon ensimmäinen päivä ja lähdin aurinkoisin mielin kohti päivän ensimmäistä asiakasta, joka oli tutustumiskäynti Lauttasaaressa. Jännitin alkuun hiukan koska olin juuri aloittanut hommat Tassuvahdilla, vaikka taustaa dogsitter toiminnasta itsenäisesti on n. 14-vuotta. Perillä näin iloisesti häntäänsä heiluttavan Toffen ja hänen omistajansa. Kiertelimme lähimaastoa ja juttelimme tulevasta neljän päivän ulkoilutuksesta.
Lue lisää

Uuden työntekijän tervehdys!

Uuden työntekijän tervehdys!

Hei,
Olen Susanna Koskela, 24-vuotias aikuiskasvatustieteen ja kauppatieteen opiskelija Jyväskylän yliopistosta. Opinnoissani olen erikoistunut henkilöstöhallinnon, markkinoinnin ja taloushallinnon tehtäviin. Tällä hetkellä työskentelen Tassuvahdilla asiakaskoordinaattorina ja rekrytointivastaavana, joten pääsen hyödyntämään opinnoissani kerryttämääni tietoa monipuolisesti.
Lue lisää

Vinkkejä koirasi ensimmäiseen vuorokausivahtiin:

Vinkkejä koirasi ensimmäiseen vuorokausivahtiin:

Sovi hoitajan kanssa tutustumiskäynti. Tarjoamme kaikille asiakkaille tutustumiskäynnin, jolloin te ja koiranne voitte tavata hoitajanne ensimmäistä kertaa kasvokkain ennen hoitoa. Tällöin koiranne ja hoitaja saavat rauhassa oppia tuntemaan toisiaan. Tutustumisen aikana voitte myös käydä läpi lemmikin luonteenpiirteet ja muita käytännönasioita. Tutustumiskäynnin voi sopia joko hoitajan tai teidän omaan kotiinne.
Lue lisää