SOFIA- HAAGA


Moikka!

Täällä innokas 21- vuotias restonomi-opiskelija Haagasta. Rakastan eläimiä kovasti ja nyt haluaisinkin laajentaa intohimoani ammatiksi. Olen kokenut ja luotettava eläintenhoitaja, joka on tottunut hoitamaan sekä isot että pienet koirat. Kissatkin ovat tervetulleita. Koulun takia minulla on joustavat työajat ja työ lemmikkien parissa auttaisi lievittämään kovaakin lemmikkikuumettani.
Kasvaessani kahden (jääräpäisen) samojedin kanssa olen oppinut ymmärtämään eri rotujen tarpeet ja persoonallisuudet. Samalla olen saanut arvokasta kokemusta koirien hoidosta, mikä on vahvistanut haluani työskennellä eläinten parissa.

Haaveilen, että voisin tulevaisuudessa kouluttautua eläinlääkäriksi. Lemmikinhoitajana työskentely antaa minulle arvokasta käytännön kokemusta tähän.
Olen vastuuntuntoinen ja huolellinen hoitaja, valmiina kehittymään ammatillisesti. Pystyn myös tunnistamaan mahdolliset ongelmatilanteet ja reagoimaan niihin asianmukaisesti. Haluan tarjota lemmikeille rakkautta ja huolenpitoa sekä varmistaa että heillä on hyvä olla.


Ystävällisin terveisin Sofia

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

Kotikäyntiä kissoille