SILJA- NÖYKKIÖ, ESPOO


Hei!

Olen Silja, 21-vuotias opiskelija ja tanssinopettaja. Tassuvahtina olen luotettava, aktiivinen ja rakastava. Opiskelen hallintotieteitä Tampereen yliopistossa, ja joustava aikatauluni mahdollistaa lemmikkisi hoitamisen nopeallakin aikataululla. Haluan tarjota rakkaalle lemmikillesi luottamuksellista ja virkistävää hoitoa.

Olen hyvin eläinrakas, ja minulla on aina ollut jonkinlainen lemmikki. Perheeseemme on kuulunut kaksi cavalier kingcharlesinspanielia ja jyrsijöitä. Tällä hetkellä vanhempieni luona asustaa 10-vuotias cavalier kingcharlesinspanieli, Stella. Omien lemmikkien lisäksi olen hoitanut sukulaisten ja ystävien koiria ja kissoja. Lisäksi minulla on kokemusta pienten pentujen hoitamisesta.

Tassuvahtina on ihanaa päästä tarjoamaan lemmikille mieleistä tekemistä, oli se sitten energinen lenkki tai rentouttava rapsutushetki. Tarjoan ulkoilutusta, kotikäyntejä sekä vuorokausivahtia Espoossa ja Tampereella. Eläinten hyvinvointi ja turvallisuus ovat minulle ensisijaisen tärkeitä, ja pyrin aina varmistamaan, että jokainen lemmikki saa parasta mahdollista hoitoa ja huomiota!

Odotan innolla uusien karvaisten kavereiden tapaamista! <3

Terkuin,

Silja

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

Kotikäyntiä kissoille