SARA- KALLIO

Moikka!
Olen 27vuotias Helsingissä kantakaupungissa asuva aktiivinen kahden harrastavan dobermannin & kanin omistaja, sekä luovalla alalla työskentelevä että eläinhoitoon sekä kouluttamiseen keskittynyt. Eläinten kanssa olen kasvanut niin hiiristä hevosiin, mutta eritoten koirien, kissojen ja jyrsijöiden kanssa olen elänyt niin kauan kuin jaksan muistaa.

Itse harrastan koirieni kanssa vetolajeja, tottelevaisuutta, jälkeä & eri pituisia vaelluksia.
Pitkään koirien kanssa harrastamisessa olen hyvin tietoinen erilaisten rotutyypien vaatimuksista, mitä rotu tarvitsee mutta tietenkin otan eläimen vastaan yksilönä.
Kissojen lukutaitoa ja hoitoa olen ylläpitänyt perheen nykyisten kissojen kanssa.

Olen toiminut myös koirapäiväkodissa hoitajana ja kennelissä niin 4vkosista pennuista sinne senioireihin asti, sekä hoitajana rescuekoirille.
Itselle tuttuja ovat erittäin iloiset ja vilkkaat, arat, pidättäytyneet, reaktiiviset ja resurssiaggressiiviset ja helposti kierroksille jäävät koirat.

Tutuiksi eläinmaailmassa on tullut rauhallinen ote mutta kuitenkin määrätietoisuus, hyvinvointi, virikkeistäminen kyseiselle eläimille tarvittavilla tavoilla, lukutaito lähtökohtana eläimen ehdoilla sekä hyvinvointi edellä, myös monipuolinen liikunta ja tekeminen, näitä toivonkin pääseväni toteuttamaan hoidettavien eläinten kohdalla.
Minulle tärkeää on eettisesti ja vastuullisesti kohtelu eläimelle, niin että hoito sujuu turvallisesti ja positiivisesti tarpeen vaatimalla tavalla.
Kerron mielelläni lisää itsestäni mikäli koette että olen juuri sopiva hoitaja teidän lemmikille!  


Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan kotona

          Kotikäynti kissoille