SARA- ALPPIKYLÄ


Hei! 

Nimeni on Sara ja olen kotoisin Porista. Tällä hetkellä asun Helsingin Alppikylässä ja opiskelen Helsingin yliopistossa saksaa ensimmäistä vuotta.

Tassuvahtina tarjoan lemmikillesi ulkoilutusapua, kotikäyntejä sekä vuorokausivahtia. Lupaan hoitaa koiraasi/kissaasi lämmöllä ja täydellä sydämellä samalla tavalla kuin omaa lemmikkiä. Eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Olen ollut pienestä asti tekemisissä koirien ja kissojen kanssa, ja ymmärrän, että lemmikinhoito vaatii yhtä aikaa lempeyttä sekä vastuullisuutta.

Minulla on kokemusta monista eri rotuisista koirista, sekä pienistä että isoista. Perheeseeni on kuulunut mm. tiibetinspanieli, havannankoira, villakoira sekä belgianpaimenkoira. Oma belgianpaimenkoirani on reaktiivinen, jonka vuoksi osaan käsitellä koiraa, jolla on erityistarpeita. Lisäksi perheeseeni kuuluu kaksi kissaa. Toinen kissa on arka rescuekissa. On kuitenkin ollut mahtavaa nähdä, kun kissan rohkeus lisääntyy ja se alkaa rakentaa parempaa luottamusta ihmistä kohtaan.

Omat lemmikkini asuvat Porissa vanhempien omakotitalossa ja ikävä eläimiä kohtaan on toisinaan suuri. Nautin siitä, kun saan viettää aikaa lemmikkien kanssa. Olen varma siitä, että minulla tulee olemaan mukavaa myös sinun lemmikkisi kanssa!


Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

         Kotikäyntiä kissoille