OLIVIA-KATAJANOKKA

Moikka!

Olen parikymppinen ylioppilas, joka viettää opinnoissa välivuotta ja siksi olen joustavasti käytettävissä myös lyhyellä varoitusajalla.

Kokemusta minulta löytyy eri-ikäisten, kokoisten ja luonteisten koirien hoitamisesta aina leppoisasta 50 kiloisesta Bordeauxin dogista pienempiin koiriin, kuten esimerkiksi ranskanbuldoggeihin, Andalusianrottakoiriin, kääpiösnautsereihin ja kaikkeen siltä väliltä.

 Olen saanut hoitaa useaa ihanan erilaista "persoonaa" ja jokaista niitä yksilöllisesti ja tietysti koiran ehdoilla. Myös esim. eroahdistus, hyperaktiivisuus ja remmiräyhäys pysyvät kanssani hallussa. Koiranvahtina vastaan on tullut myös koiria, joilla on ollut erilaisia terveysongelmia, joiden hoitamisessa me olemme yhdessä aina onnistuneet. Erilaiset ihottumat, lääkitykset, silmätipat, haavasuojakaulurit sun muut ovat minulle jo tuttua, kuten myös narttukoiran juoksun hoitaminen.

Olen koko elämäni pitänyt eläimistä kovasti ja varsinkin koirat ovat olleet tosi rakkaita. Itselleni en ole lemmikkiä voinut ottaa, sillä perheessä on ollut allergioita. Siksi tämä työ on kuin minulle tehty. Saan tutustua erilaisiin "tyyppeihin" ja hoitaa lemmikkikuumettani näin. Koska lemmikit ovat minulle tärkeitä, haluan varmistaa, että jokaisella on mukavaa hoidossani. Paras tunne on se, kun koira ei hoidon jälkeen haluaisi lähteä kotiin ja palaa takaisin hoitoon häntä heiluen ja innosta vinkuen. Tykkään opettaa hoitokoirilleni erilaisia leikkejä, jotka pitää heidät viihdytettyinä. Erilaiset piilotusleikit ovat suuri hitti ja "vakioasiakkaille" olen opettanut myös uusia temppuja.

Lempiaktiviteettini arkena ovat oman taiteen luominen, kokkailu/leipominen ja kävelyt. Luonteeltani olen rento ja rauhallinen enkä helposti kiihdy edes stressaavissakaan tilanteissa.

Olisiko sinun lemmikkisi seuraava hoidokkini?Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

         Kotikäyntiä kissoille