NICA-ESPOO


Hei, olen Nica, 19-vuotias energinen ja elämäniloinen nuori Espoosta. Opiskelen media-alaa, joka on herättänyt minussa suuren kiinnostuksen visuaalista ilmaisua ja tarinankerrontaa kohtaan. Vaikka opintoni vievätkin osan ajastani, olen onnistunut järjestämään lukujärjestykseni niin, että minulle jää runsaasti vapaa-aikaa, jonka haluan omistaa lemmikkien hoitamiseen ja hyvinvointiin.

Lemmikit ovat olleet osa elämääni niin kauan kuin muistan. Jo lapsuudessani perheemme koti kuhisi elämää koirien, kissojen ja muiden pienten jyrsijöiden ansiosta. Tämä varhainen kokemus on kasvattanut minussa vahvan vastuuntunnon ja syvän ymmärryksen eläinten tarpeista. Lemmikkihoitajana olen paitsi rento ja joustava, myös äärimmäisen tunnollinen ja huolehtivainen. Olen kerryttänyt kokemusta useiden vuosien ajan, hoitaen niin omia kuin sukulaisien ja ystävien lemmikkejäkin.

Eläinten hoitaminen on minulle enemmän kuin vain harrastus – se on intohimo. Olen huomannut, että eläinten seura rauhoittaa ja tuo iloa päiviini. Niiden kanssa vietetty aika on kuin terapiaa, ja usein tuntuu, että kommunikointi nelijalkaisten kanssa sujuu vaivattomammin kuin ihmisten. Uskon vakaasti, että eläimet aistivat ihmisen aitouden ja hyvän sydämen, ja juuri siksi pyrin luomaan jokaisen hoitamani lemmikin kanssa luottamuksellisen suhteen.

Palvelen myös eri kielillä kuten ruotsi ja englanti jos tarve vaatii!

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan kotona

Kotikäyntiä kissoille, kaneille, linnuille ja jyrsijöille