NELLI- ESPOO


Hei, nimeni on Nelli Kirla ja olen puoliksi suomalainen ja puoliksi kanadalainen, 23-vuotias. Asun Espoossa talossa, jossa on aidattu takapiha ja olen asunut monta vuotta gerbiilien, kissojen, yhden introvertin pienen koiran ja myöhemmin energisen huskyn kanssa. Olen itse erittäin energinen; koirien kanssa leikkiminen ja kävely on minulle luonnollista. Lemmikkisi mukavuuden ja terveyden varmistaminen yksilönä on minulle ensisijaisen tärkeä asia.

Suoritin yliopistotutkintoni Lontoossa, ja juuri muutettuani minulla ei ole omia lemmikkejä. Siksi minulla on paljon rakkautta ja innostusta jaettavana. Olen empaattinen, seurallinen ja vanhurskas. Vapaa-ajallani tutkin ulkoilua, pelaan ukulelea ja kirjoitan runoja.

Mitä tulee lemmikkiisi, haluan aina kuulla kaiken, mitä hänelle toivot, jotta voimme kommunikoida avoimesti ja saavuttaa parhaan hoidon parhaalle ystävällesi.

Palveluihini kuuluvat koiran ulkoiluttaminen ja kotikäynnit joko tunnissa tai yössä. Pidemmäksi aikaa lemmikkisi on tervetullut kotiini. Jos haluat lisää eksoottisia eläimiä, lähetä tiedustelu - minulla on kokemusta kotieläimistä, liskoista ja jyrsijöistä.Asiakaspalaute:
"Paula

Lempeä ja jämpti, aivan paras koiramme vahti!

Nelli on vahtinut tähän mennessä kaksi kertaa eloisaa vesikoiraamme, ja osaa todella huikean hyvin hommansa. Kaikki tapahtui sovittuina aikoina, ja selkeästi on koirista paljon kokemusta - kykyä kuunnella, ymmärtää ja helliä, sekä tarvittaessa kertoa (positiivisen) jämäkästi koiralle että minne energia suunnataan. Meidän vesikoira tykkäsi aivan silminnähden valtavasti. Nelli ymmärtää selkeästi herkkää ja introverttia puolta koirista, mutta luottaisin yhtälailla hänelle ison ja energisen tapauksen. Yksi uusi lempivahti on löytynyt - suosittelen vahvasti!

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

Kotikäyntiä kissoille, kaneille, linnuille ja jyrsijöille