NANDITA-VIIKINMÄKI


 Moi! Olen Nandita, 28 vuotias ja asun Helsingissä. Muutin Intiasta Suomeen opiskelemaan Helsingin Yliopistoon.

Tassuvahtina tarjoan koirien ulkoilutuksia sekä vuorokausivahtimista koirille ja kissoille. Minulla on ollut lapsesta asti halu pitää huolta eläimistä. Olin myös vapaaehtoistöissä eläinhoitoloissa ja minulla on useiden vuosien kokemus erilaisten koirien ja kissojen kanssa. Rakastan luontoa ja metsissä kävelyä. Muut mielenkiintoni kohteet ovat lintujen bongaus, valokuvaaminen, matkustaminen ja liikunta.

Asun kerrostaloasunnossa Viikinmäessä, jonne lemmikit ovat tervetulleita saamaan parasta huolenpitoa ja huomiota. Tarjoan luottamukseen ja positiivisuuteen perustuvaa hoitoa, jossa lemmikki voi olla oma itsensä ja asiakkaalla ei tarvitse olla mitään huolia.

Puhun englantia ja vähän suomea.

I speak English and a little Finnish.


ASIAKASPALAUTTEET:

"Satu

Ainakin viisi tähteä :)

Iäkäs terrieriherramme ollut jo kahdesti Nanditalla viikonloppuhoidossa. Nandita hoiti tarkasti ja mallikkaasti koiran mm. lääkityksen. Hän laittoi muutamasti kuvia ja kuulumisia ja saimme viettää viikonlopun ilman minkäänlaista huolta rakkaasta lemmikistämme. Koira viihtyi hyvin ja toisella kertaa viedessämme hoitoon, meni Nanditalle kuin kotiinsa ilman minkäänlaista kiinnostusta lähteä meidän matkaan mukaan. Tuhannet kiitokset vielä tätäkin kautta!"

"Thomas

Just what we needed

We needed someone very last minute to look after cat for four days and were lucky enough to be put in touch with Nandita. She was very understanding, efficient and kind. She got on wonderfully with our shy girl and kept us very informed. Perfect service, we will not hesitate to contact her next time we need a sitter. "

"Mikko

Kiitos Nandita! 

Nandita on hoitanut koiraamme viikoittain jo lähes vuoden ajan. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä, sillä kaikki on toiminut kuten pitääkin: lenkit on tehty ajallaan, yhteydenpito on toiminut ja erilaisissa tilanteissa on pystytty toimimaan tarvittaessa joustavasti. Parasta on kuitenkin ollut se, että koiramme Fransu on selvästi nauttinut Nanditan seurasta jopa niin paljon, että osaa jo odottaa oven edessä tiettyinä päivinä seuraavaa lenkkikertaa Nanditan kanssa. "

"Aleksandra

Wonderful experience!

Nandita took care of our labrador during our 2-week holiday. It was the first time we left him with somebody he doesn't know from before, so we were quite nervous. However, everything turned out to be amazing. Nandita was very cooperative from the beginning, informed us daily of how it is going, sent photos and videos. Our dog seemed to enjoy her company and her house, and didn't show any separation anxiety. Even though our holiday dates changed two times, Nandita was flexible to change her dates and plans too, which we are very grateful for. Very happy with this experience and would definitely recommend Nandita to any pet owner!"

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

Kotikäyntiä kissoille, kaneille, linnuille ja jyrsijöille