MINNA- ESPOO

Hei!

Olen Minna, 23-vuotias nuori nainen Espoosta. Asun mieheni kanssa kerrostalokaksiossa hyvien ulkoilualueiden läheisyydessä. Alue, jossa asumme on todella rauhallinen ja hiljainen. Läheltä löytyy esimerkiksi Kasavuoren ulkoilualue, jossa on tilaa ja metsää temmeltää. Emme tupakoi, eikä meillä ole lapsia tai muita lemmikkieläimiä.

Työskentelen tällä hetkellä sisustusmyyjänä ja pystyn vaikuttamaan vapaapäivieni ajankohtaan. Lemmikit ovat jo nuoresta iästä asti olleet todella suuri intohimoni ja on mahtavaa päästä tarjoamaan hoitoa ja ulkoilutusapua erilaisille ja erikokoisille koirille ja kissoille.

Minulta löytyy omakohtaista kokemusta koirien hoidosta vuodesta 2008, kun sain ensimmäisen koirani (bordercollie-englanninspringerspanieli sekoituksen). Nuorempana harrastimme koirani kanssa agilityä ja erilaisten temppujen opettelua ja tekemistä. Kokemusta löytyy myös naapureiden tai tuttujen erikokoisista ja erityistarpeita vaativista koirista esim. aroista ja ääniherkistä koirista. Olen hoitanut myös kissoja, joten tulen niiden kanssa luontevasti toimeen. Tärkeintä minulle on, että hoito tapahtuu lemmikin sekä omistajan ehdoilla.

Vapaa-ajalla tykkään ulkoilla, valokuvata ja viettää aikaa perheeni sekä ystävieni kanssa. Luonteeltani olen eläinrakas, rauhallinen, reipas ja tunnollinen. Olen varustettu positiivisella asenteella ja haluan päästä tarjoamaan lemmikeille ja heidän omistajilleen parasta mahdollista palvelua.

Tarjoan koirien ulkoilutus apua tilapäiseen tai säännölliseen tarpeeseen, kotikäyntejä kissoille ja muille lemmikeille, tunti- sekä vuorokausivahti palvelua kotonasi tai minun luona.

Ollaanhan yhteyksissä, mikäli tarvitsette luotettavaa ja lempeää koiranhoitajaa!

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

         Kotikäyntiä kissoille