MINNA- ESPOO

Hei!

Olen Minna, 24-vuotias nainen Espoosta.

Asun kerrostalokaksiossa hyvien ulkoilualueiden läheisyydessä. Läheltä löytyy esimerkiksi Kasavuoren ulkoilualue, jossa on tilaa ja metsää temmeltää.

Lemmikit ovat jo nuoresta iästä asti olleet todella suuri intohimoni ja on mahtavaa päästä tarjoamaan hoitoa ja ulkoilutusapua erilaisille ja erikokoisille koirille ja kissoille.

Minulta löytyy omakohtaista kokemusta koirien hoidosta vuodesta 2008, kun sain ensimmäisen koirani (bordercollie-englanninspringerspanieli sekoituksen).

Nuorempana harrastimme koirani kanssa agilityä ja erilaisten temppujen opettelua ja tekemistä. Kokemusta löytyy myös naapureiden ja tuttujen erikokoisista, erityistarpeita vaativista koirista esimerkiksi aroista ja ääniherkistä koirista.

Olen hoitanut myös kissoja, joten tulen niiden kanssa luontevasti toimeen. Tärkeintä minulle on, että hoito tapahtuu lemmikin sekä omistajan ehdoilla.

Vapaa-ajalla tykkään ulkoilla, valokuvata ja viettää aikaa perheeni sekä ystävieni kanssa. Luonteeltani olen hyvin eläinrakas ja rauhallinen persoona.

Opiskelen tällä hetkellä korkeakoulussa, joten viikonloput ja koulujen loma-ajankohdat olen tyypillisesti vapaana ja käytettävissä. Etäpäiviä on myös viikoittain.

Tarjoan koirien ulkoilutus apua tilapäiseen tai säännölliseen tarpeeseen, kotikäyntejä kissoille ja muille lemmikeille, tunti- sekä vuorokausivahti palvelua omistajan luona tai omassa kodissani.

Ollaanhan yhteyksissä, mikäli tarvitsette luotettavaa ja lempeää hoitajaa lemmikillenne!

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

         Kotikäyntiä kissoille