MINNA- VANTAA, Koivuvaara


 Olen monitaitoinen ja luotettava aikuinen nainen Länsi-Vantaalta. Opiskelen eläintenhoitajan ammattitutkintoa, ja olen ollut Helsingin eläinsuojeluyhdistyksellä työharjoittelussa tämän vuoden. Opiskeluni on työelämä-painotteista, ja koen, että eläinsuojelun parissa olen oppinut erilaisten eläinyksilöiden käyttäytymisestä ja erityistarpeista syvemmin kuin esimerkiksi lemmikkien päivähoitolassa olisi mahdollista oppia. Hesy:llä olen pääasiassa hoitanut melkeinpä kaiken ikäisiä ja rotuisia kissoja, myös koiria, pupuja ja jonkin verran lintuja.

Olen pienestä asti ollut eläinrakas ja itselläni on liikkuvassa elämässäni ollut pari suloista kissaa ja yksi taitava rottakin aikoinaan. Vietän paljon aikaa ystävieni koirien ja perheeni ihanien Norjalaisten metsäkissojen kanssa. Olen ollut vapaaehtoisena eläintenhoitajien apulaisena Uudessa Seelannissa SPCA eläinsuojeluyhdistyksellä. Siellä suoritin myös muutaman kuukauden mittaisen kurssin kissojen hoidosta eläinhoitolassa "The Ethical care of Cats in an Animal Establishment". Asuin vuosia tuolla pallon toisella puolen, työllistäen itseni pääasiassa kotiapulaisena ja puutarhurina, ja tein kausitöitä myös taimistolla ja luomutilalla.

Tällä hetkellä minulla ei ole omia lemmikkejä, ja olisi kuitenkin ihanaa saada olla koirien, kissojen ja muiden eläinkamujen kanssa opiskelun ohessa. Meidän kerrostalokaksioon mahtuu kaiken kokoiset karvakaverit rakastavaan ja ammattitaitoiseen kotihoitoon, lisäksi minulta saa säännölliset ja satunnaiset ulkoilutukset, kotikäynnit, päivähoidot asiakkaan kotona sekä vuorokausivahdin palvelut.

Lemmikkisi ovat turvallisissa ja hellissä käsissä. Olen käytettävissä nopeilla varoitusajoilla, ja palvelen sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.


 

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

Kotikäyntiä kissoille