MIA-NUMMENMÄKI


Terppa!

Olen kolmekymppisissä huiteleva Oulun murretta vääntävä turkulainen. Olen kasvanut eläinten parissa ja erityisen lähellä sydäntäni ovat kissat, joita minulla on ollut lähes koko elämäni ajan. Meidän perheeseen on kuulunut toki myös muita lemmikkejä aina koirista (Afgaanin vinttikoira ja sekarotuinen) rottiin saakka. Nykyään elämäntilanne ei sitä salli, joten lievitän rapsutuskäden kolotusta näin Tassuvahdin kautta.

Olen vastuuntuntoinen ja rauhallinen, enkä hästää turhasta. Pidän eläimistä tarkkaa huolta ja kohtelen jokaista heistä yksilöinä, joilla on omat persoonansa ja tarpeensa. Hoito menee aina sekä eläimen että omistajan ehdoilla ja päivitän pyydettäessä omistajaa mielelläni päivän ohella lemmikin kuulumisista. En kaihda eksoottisempiakaan eläimiä.

Tarjoan ulkoilutusta lähialueille, kotikäyntejä, sekä vuorokausivahtipalveluita niin omistajan luona kuin kotonani. Asuntoni on tosin pienehkö, joten kotiini otan vastaan lähinnä lyhyempiaikaisia tai pienempikokoisia vuorokausivahtia tarvitsevia eläimiä. Huomioithan, että olen riippuvainen julkisesta liikenteestä.


Terveisin, Tassuvahti Mia

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti minun tai asiakkaan kotona

Kotikäyntiä kissoille ja muille lemmikeille