LOTTA-KUMPULA

Moikka!

 Olen Lotta, 23-vuotias maantieteen opiskelija Helsingistä. Rakastan eläimiä ja sainkin kasvaa ihanan ja vauhdikkaan labradorinnoutajan kanssa suuren osan lapsuudestani ja nuoruudestani. Arkeni koostuu opinnoista, monipuolisesta liikunnasta ja sisustuslehtien selailusta.

Labradorimme kanssa koin paljon ja osaan käsitellä esimerkiksi koiria, joiden käytös hihnassa on haastavaa. Lisäksi lähipiirissäni on ollut paljon erirotuisia koiria erilaisilla persoonilla, joita olen päässyt hoitamaan.

Tarjoan siis luotettavaa ja välittävää hoitoa lemmikillesi kotonani Kumpulassa, jossa on jokaiselle koiralle varmasti mieluisia lenkitys ympäristöjä, sekä myös muualla Helsingissä.

Minusta saa reipasta lenkkiseuraa tai rauhallisemman ajanviettokaverin jokaisen lemmikin omien tarpeiden mukaisesti. Minulle on tärkeää kohdata jokainen lemmikki yksilönä, ja pitää niiden hyvinvoinnista huolta mahdollisimman arkisella ja turvallisella tavalla.

Hoidan jokaista lemmikkiä kuin omaani, eli vastuuntuntoisesti, kärsivällisesti ja rakkaudella. Koska minulla ei itselläni ole tällä hetkellä omaa lemmikkiä, autan mielelläni muita lemmikinomistajia heidän arjessaan tai esimerkiksi lomamatkan aikana. Haluan siis olla avuksi, kun lemmikkisi tarvitsee hoitoa ja seuraa rauhallisessa ympäristössä!

Terkuin Lotta


Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

Kotikäyntiä kissoille