LINNEA- NUOTTANIEMI

Olen 19-vuotias lukiolainen Espoosta.

 Eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja kotonani on aina asunut labradorinnoutajia. Minulla on eläintenhoidossa kokemusta erilaisista koirista, kissoista, kaneista, kilpikonnista ja myös lampaista ja possuista. Olen hoitanut paljon tuttujen lemmikkejä heidän kotonaan ja työskennellyt erilaisissa eläintenhoitotehtävissä 14-vuotiasta lähtien.
 Olen tehnyt myös vapaaehtoistyötä eläinsuojelukodissa löytökissojen hoitajana, eläinten turvakodissa pelastettujen tuotantoeläinten hoitajana, sekä Kreikassa merikilpikonnien suojelussa.

 Erilaisten eläinten hyvinvoinnin edistäminen ja lemmikeistä huolehtiminen ovat siis minulle tärkeimpiä asioita. Hoitajana olen vastuullinen, lempeä, kärsivällinen ja aktiivinen. Nautin pitkistä lenkeistä energisten koirien kanssa, sekä myös hitaammista kävelyistä seniorien tahtiin. Voin toimia ulkoiluttajana, tehdä kotikäyntejä ja toimia tunti/vuorokausivahtina eri eläimille, heidän omissa kodeissaan. Osaan toimia erilaisten yksilöiden kanssa varmasti, mutta aina eläimen ehdoilla. Minulla on kokemusta myös suurista ja vilkkaista koirista, sekä eroahdistuksesta kärsivistä. Tavoitteenani on tarjota lemmikille mukavia hetkiä juuri hänelle sopivalla tavalla. Tassuvahtina toimimisessa parasta on uusien eläinten kohtaaminen ja yhteistyö omistajan kanssa, jotta hoitokokemus on kaikille osapuolille mahdollisimman onnistunut.

Toivottavasti tavataan pian!
Linnea

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan  kotona

Kotikäyntiä kissoille, kaneille ja jyrsijöille