LAURA- KONALA

Hei!
Olen Laura ja opiskelen tällä hetkellä yrttilääkintää ja jäsenkorjausta. Yrttiopinnoistani suuri osa tapahtuu lähiluonnossa ja läppärillä ja teen viikottaisia jäsenkorjausharjoitteita asunnossani Itä-Helsingissä. 

Olen aikaisemmin matkustellut paljon, ja asunut ulkomailla, joten oman lemmikin ottaminen ei valitettavasti ole tullut kysymykseen. Kaipaan kuitenkin lemmikkejä elämääni, joille voisin tarjota hoitoa ja seuraa silloin tällöin, ja toiveeni on, että tätä kautta se onnistuisi.

 Lapsuuden kodissani meillä oli kissa, joka oli pitkään koditon, ennen kuin päätti jäädä luoksemme. Kissa toi kotiimme paljon iloa, ja sen pelokkuus ja jännittyneisyys oli nopeasti tiessään, kun sitä rakastivat kaikki perheessämme. Minulla on siis eniten kokemusta kissoista ja niiden hoidosta, mutta olen hoitanut myös isompia koiria jonkin verran. Olen välillä hoitanut perhepiirin ja ystävien kissoja ja koiria, kun ystäväni ovat olleet matkoilla tai liian kipeitä koirien ulkoiluttamiseen jne. 

 Koirien kanssa pyrin olemaan empaattinen ja kärsivällinen ja luomaan heihin yhteyden, jonka avulla tehdä yhteistyötä arjen rutiinien saralla. Minulle on tärkeää, että lemmikeillä on hyvä olla hoitoni aikana ja pyrin ottamaan huomioon erilaiset tarpeet, joita heillä on. Haluan oppia lisää koirien hoidosta, luonteista ja toimintatavoista ja pyrin lukemaan aiheesta aina, kun siihen on tilaisuus. Tarjoan kissojen kotikäyntien ja koirien ulkoilutuksen lisäksi, lemmikkien vuorokausihoitoa 

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

Kotikäyntiä kissoille, kaneille, linnuille ja jyrsijöille