KATRI

Moi!
Olen Katri, 21-vuotias eläinrakas tamperelainen. Tassuvahtina toimimisen lisäksi olen tällä hetkellä Pirkanmaan eri kaupoissa vuokratyöntekijänä. Luonteenpiirteisiini kuuluu ystävällisyys, luovuus ja positiivisuus.
Elämäni aikana minulle on ehtinyt kertyä paljon kokemusta erilaisista eläimistä, esimerkiksi oman koiran, ratsastuksen ja ystävien lemmikkien kautta. Oman koiran hiljattaisen menehtymisen takia olen enemmän kuin mielelläni auttamassa muita rakkaiden lemmikkien kanssa.❤️ Muiden lemmikkien hoito on tullut jo tutuksi ystävien lemmikkejä hoitaessa heidän ollessaan matkoilla.
Lemmikkejä hoitaessani pidän huolen siitä, että lemmikeillä sekä omistajilla on turvallinen ja mukava olo kanssani. Otan innolla selvää jokaisen lemmikin yksilöllisistä tarpeista, rutiineista ja seuraan aina omistajan toiveita ja ohjeita! Haluan myös kehittää omaa osaamistani ja tietoja aktiivisesti esimerkiksi käymällä erilaisilla kursseilla, lukemalla eläimistä artikkeleita ja henkilökohtaisella kokemuksella.
Tarjoan ulkoilutusta, kotikäyntejä sekä tunti- ja vuorokausivahtia asiakkaan luona tai omassa kodissani.
Odotan innolla yhteydenottoanne! ❤️

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

Kotikäyntiä kissoille, kaneille, linnuille ja jyrsijöille