JULIA- HERTTONIEMI

Hei

Olen Julia, 26-vuotias herttoniemeläinen kestävyystieteiden opiskelija. Tarjoan lemmikillesi kaikkia tassuvahtien palveluita, eli ulkoilutuksia, kotikäyntejä sekä tunti- ja vuorokausihoitoja. Vuorokausihoito onnistuu myös kodissani Länsi-Herttoniemessä. Minulla on kokemusta niin koirista, kissoista kuin jyrsijöistäkin.

Tassuvahtina toimin, sillä eläinten seura ja hoito on minulle hyvin mieluista. Lapsuudenkodissani oli aina pienempiä tai suurempia eläimiä, ja niiden tarjoamat ilot ja haasteet ovat värittäneet elämääni jo pitkään! Olenkin oppinut toimimaan eläinten kanssa kärsivällisesti ja rauhallisesti. Erityisesti koirat ovat lähellä sydäntäni. Rakkaista elämäni koirista mainittakoon voimakastahtoinen, epilepsiaa sairastava novascotiannoutaja, energinen ja nivelrikkoinen bordercollie, sekä kiltti ja arka kooikerhondje. Tiedän siis hyvin, että jokainen koira on yksilö omilla tarpeillaan, ja näihin tarpeisiin haluan vastata myös sinun lemmikistäsi huolehtiessani.

Vapaa-ajallani harrastan luontoretkeilyä, lenkkeilyä ja kuorolaulua. Koska oman lemmikin hankkiminen ei vielä ole elämässäni ajankohtaista, odotan isolla innolla kohtaamisia muiden kaikenkarvaisten eläinten kanssa. Ole siis yhteydessä!

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

Kotikäyntiä kissoille