JENNI- MARTTI

Olen hevospalveluohjaaja, BBA, valtiotieteiden kandidaatti sekä tuleva valtiotieteiden maisteri. Tällä hetkellä kirjoitan gradua ja teen opiskelun ohella erilaisia keikkahommia (ratsastuksenopettajana sekä promootiot ja laivatyöt).

Elämääni mahtuisi eläimiä nyt kun omia lemmikkejä ei enää ole. Tarkoituksenani on jatkaa opiskelua vielä gradun jälkeenkin, joten myös pidempiaikaiset eläinystävät olisivat mukavia. Teen lenkityksiä, kotikäyntejä ja voin ottaa lemmikin hoitoon kotiini sekä myös hoitaa eläimiä niiden omassa kodissa.

Omia eläimiä minulla on ollut hevosia, poneja, pyreneittenkoira, suomenlapinkoira, kissoja ja kaneja, lisäksi olen hoitanut lehmiä, kanoja ja lampaita. Olen hoitanut eläimiä sekä Suomessa että useassa eri paikassa ulkomailla. Toimin omistajan ja kodin sääntöjen mukaisesti ja raportoin säännöllisesti kuvaterveisin. Kokemusta on kaikenkokoisista koirista ja erilaisista eläinpersoonista. Vietän mieluusti aikaa eläinten parissa ja viihdyn niin lenkkipolulla kuin kotisohvallakin.

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti  minun tai asiakkaan kotona

Kotikäyntiä kissoille, kaneille, linnuille ja jyrsijöille