JADE- SATAMA

Moikka!

Olen Jade, 19-vuotias toista välivuotta viettävä jokapaikanhöylä. Olen parhaimmillani auttamistyössä niin ihmisten kuin eläintenkin parissa. Tassuvahtina olen lempeä ja huolehtivainen, mutta tarkka. Luottamuksellisuus sekä yksilölliseen tarpeeseen räätälöity laadukas lemmikinhoito on minulle asiakassuhteessa ensiarvoisen tärkeää, olipa kyse sitten yksittäisestä hoitokeikasta tai säännöllisestä järjestelystä.

Vapaa-ajallani kuntoilen aktiivisesti sisällä ja ulkona, joten teen enemmän kuin mielelläni pidempiäkin lenkkejä koirakavereiden kanssa. Olen saavutettavissa viivytyksettä ja pidän sinut ajantasalla lemmikkisi kuulumisista. Kokemusta minulla on runsaasti lähipiirini lemmikkien hoidosta. Lapsuudenperheessäni oli pitkäkarvainen Collie, maatiaiskissa, Persialaiskissoja sekä hamsteri. Myös Kanadan Sfinx on tuttu kissarotu, ja erityispiirteisetkin hoitotoimet onnistuu. Hoivaan lemmikkejä rakkaudella hyvinvointia ja terveyttä vaalien – kuin ne olisivat omiani.

Tarjoan lemmikinhoitoa kotonani Aurajoen kupeessa tai palvelua tarvitsevan kotona lyhyelläkin varoitusajalla. Ota yhteyttä ja sovitaan lemmikkisi hoidosta!


Lämpimin terveisin, Jade

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti  minun tai asiakkaan kotona

Kotikäyntiä kissoille ja muille lemmikeille