IIDA-ROIHUVUORI


" Heippa! Olen Iida, 23-vuotias nuori nainen Helsingistä. Luonteeltani olen sosiaalinen, reipas ja vastuuntuntoinen. Tällä hetkellä arkeni koostuu pääasiassa itsenäisistä opinnoista tavoitteenani päästä opiskelemaan hammaslääketiedettä. Teen myös satunnaisesti keikkatöitä myymälässä sekä varhaiskasvatuksessa avustajan roolissa. Vapaa-ajallani tykkään liikkua luonnossa, urheilla sekä puuhailla erilaisten taideprojektieni parissa

Tällä hetkellä voin rytmittää opiskeluni sovittujen menojen mukaan, joten pystyn sopimaan joustavasti hoidoista tarpeen tullen. Tarjoan mielelläni apuani lemmikkisi ulkoilutuksessa, tunti-/ vuorokausivahtina tai tekemällä kotikäynnin.
Lemmikkien kanssa olen touhunnut jo aivan pienestä pitäen, jolloin ulkoilutinkin lähes jokaista naapurustoni koiraa omaksi ilokseni. Myöhemmin unelma omista lemmikeistä toteutui, ja olenkin osallistunut kummankin koirani kanssa erilaisisiin koiraharrastuksiin ja koulutuskursseille. Tällä hetkellä omassa kodissani arkea jakamassa on vielä yksi iäkkäämpi mäyräkoira-herra Leevi, jonka ahkerasta kouluttamisesta ja kehityksestä olen oppinut valtavasti.
Minulle ovat tuttuja eri kokoiset, -rotuiset, -ikäiset ja -luonteiset tassuttelijat. Niin omien että läheisteni lemmikkien kautta olenkin päässyt tutustumaan varsin erilaisiin persooniin ja tilanteisiin. Pyrinkin aina hoitamaan lemmikkiä huomioiden sen yksilölliset tarpeet, tietysti aina omistajan antamia ohjeita noudattaen. Hoitajana koen tärkeimmäksi itse lemmikin sekä omistajan toiveiden kuuntelemisen, sekä molemminpuolisen luottamuksen syntymisen käyntejä sovittaessa. Näin käynnit ja hoitojaksot sujuvat kaikilta osapuolilta mahdollisimman rennolla ja luottavaisella otteella. Olen myös mielelläni yhteydessä käynteihin liittyen, jos jokin askarruttaa tai vaikkapa ihan kuulumisien vaihtamiseksi.
Koen olevani varsin kokenut lemmikkien parissa, ja olen sitä mieltä että jokainen tassuttelija omalla persoonallaan ansaitsee parasta hoitoa. Ulkoilutukset, leikkiminen ja puuhailu yhdessä lemmikin kanssa ovat sekä minulle että hoidokilleni taatusti päivän koho-kohtia!
Kanssani lemmikkisi on osaavissa käsissä, ja minulle on kunnia-asia tuoda Tassuvahtina iloa lemmikkisi päivään ja helpotusta sinun tilanteellesi.
Lämpimin terveisin,
Iida Huttunen "

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti ja tuntivahti       asiakkaan tai minun kotona

       Kotikäyntiä kissoille