EVELIINA- KALLIO

Heissan!

Olen Eveliina, 22-vuotias kulttuurituotannon opiskelija Helsingin Kalliosta. Opintoni ovat hyvin vaihtelevia ja joustavia, joten usein pystyn niitä suunnittelemaan lemmikkisi hoidon tarpeen mukaisesti. Koiria meillä on perheessä ollut aina, mm. lapinkoira, mäyräkoira, mittelspitz ja kleinspitz. Omilleni muuttamisen jälkeen olen hoitanut monenlaisia koiria erilaisten palvelu alustojen kautta. Kokemusta on kertynyt niin isoista kuin pienistäkin koirista, senioreista ja pennuista, sekä erilaisista lääkityksistä ja ongelmakäytöksistä. Kissojen kanssa olen ollut tekemisissä myös paljon.

 
Vähän aikaa sitten sain vihdoin oman pienen rescue koirani Espanjasta. Lähipiirini koostuu hyvin eläinrakkaista ihmisistä, ja saan aina tarvittaessa koiralleni hoitopaikan jotta pääsen hoitamaan sinun lemmikkiäsi. Päädyin tassuvahdiksi, koska olen aina unelmoinut työskentelemisestä eläinten kanssa. Eläimet ovat aina tuoneet itselleni hirveän paljon iloa ja voimaa arkeen, eikä heidän kanssaan voi olla huonolla tuulella. Olen hoitajana hyvin rakastava ja tarkka, tärkeintä on tarjota parasta mahdollista hoivaa lemmikillesi. Haluan edetä aina positiivisen vahvistamisen kautta, ja saada lemmikin tuntemaan olonsa turvalliseksi kanssani. Ihmisenä olen tosi empaattinen ja luotettava, ja huumorintajuinen lähestymistapa toimii mielestäni lähes joka tilanteessa.
Odotan kovasti erilaisiin koiriin ja muihin eläimiin tutustumista, sekä heidän kanssaan touhuilua. Minulta onnistuvat niin lyhyet kotikäynnit, kuin pidemmätkin hoitojaksot. Palvelen myös englannin kielellä. Vastaan mielelläni mahdollisiin lisäkysymyksiin, otathan rohkeasti yhteyttä!

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

           Kotikäyntiä kissoille