ESSI- VALLILA

Heippa!

Olen Essi, 24-vuotias terveystieteiden opiskelija. Olen innokas liikkuja ja harrastanut urheilua koko elämäni, pääaineeni onkin liikuntalääketiede. Muutin Hampurin vaihto-opiskelujaksoni jälkeen Kuopiosta Helsingin ihanaan Vallilaan, jossa asumme tilavassa kaksiossa poikaystäväni kanssa. Lemmikilläsi on siis tilaa temmeltää vuorokausihoidossa luonani.

Arkeni on pitkälti kotona opiskelua ja harrastuksia, kuten skeittausta, ruuanlaittoa ja lenkkeilyä, joten karvakaveri sopii tähän yhtälöön täydellisesti. Olen aina haaveillut omasta koirasta, mutta hektisen elämän vuoksi se ei ole vielä ollut ajankohtaista. Perheessämme on kuitenkin aina ollut koiria, jonka vuoksi omille muutettuani olen ollut vailla lenkkitoveria. Kokemusta omaan pääosin eri kokoisista sekarotuisista koirista, ja joukkoon kuuluu myös eroahdistuksesta kärsivä koira.

Ryhdyin tassuvahdiksi rakkaudestani eläimiä kohtaan ja uskon, että jokainen lemmikki ansaitsee rakastavaa hoitoa ja virikkeitä elämäänsä. Minulle on tärkeää luoda luottamuksellinen suhde sekä lemmikin että asiakkaan kanssa, jotta hoitokokemus olisi turvallinen ja mukava.

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

           Kotikäyntiä kissoille