ELSA


 Moikka!

Olen 20-vuotias nuori nainen Helsingin Etelä-Haagasta. Olen koko elämäni rakastanut eläinten kanssa puuhailua ja perheelläni on aina ollut koiria sekä kissa. Kun muutin opintojen perässä omilleni nelisen vuotta sitten, jäi elämään koiran mentävä aukko ja aloinkin hoitamaan tuttujen koiria. Aikaisempaa kokemusta koirien hoidosta löytyy reilusti. Lapsuuden perheessäni oli ensin Irlanninsetteri, sitten Iso Munsterinseisoja ja viimeisimpänä lisäyksenä Walesin Springerspanieli, jonka kanssa harrastin aktiivisesti. Poikaystäväni perheessä on Suomenlapinkoira, jonka kasvatuksessa olemme molemmat olleet paljon mukana. Hoitokoiria on ollut monipuolisesti useampaa eri rotua pienistä alle 10 kiloisista seurakoirista isoihin, yli 40kg painoisiin vahvatahtoisiin koiriin. Myös rescue-koirista ja niille tyypillisistä haasteista kuten reaktiivisuudesta ja epävarmuudesta uusien ihmisten kanssa löytyy kokemusta. Olen viettänyt lapsuuteni erittäin korkeaenergisten, reaktiivisten ja vahvan riistavaiston omaavien koirien kanssa. Myös eroahdistus on tuttua. Tulen siis juttuun myös haastavampienkin tapausten kanssa!

Koirien hyvinvointi on minulle ensiarvoisen tärkeää. Haluan tehdä kaikkeni, jotta koirilla on kanssani mahdollisimman hyvä olla. Tästä syystä olen koirien käsittelyssä ja koulutuksessa ehdottoman sitoutunut koiralähtöisyyteen sekä positiiviseen vahvistamiseen pohjautuviin metodeihin. Opiskelen myös jatkuvasti lisää koirien käyttäytymisestä sekä käsittelystä, jotta pystyn tarjoamaan mahdollisimman laadukasta hoitoa. Tarjoan aina hoitokoirille yksilöityä hoitoa, joka ottaa huomioon eläimen tarpeet omistajan ohjeita ja toiveita noudattaen. Molemminpuolinen luottamus on minulle erittäin tärkeää, joten päivittelen erittäin mielelläni hoidon aikaisia kuulumisia!

Luen tällä hetkellä yliopiston pääsykokeisiin ja teen töitä etätyömahdollisuudella 2-3 vuoroa viikossa. Asun poikaystäväni kanssa rauhallisen tien päädyssä hiljaisessa kerrostalokaksiossa ja kodin lähettyviltä löytyy paljon puistoja ja hyviä lenkkeilyalueita myös reaktiivisille koirille. 

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

Kotikäyntiä kissoille, kaneille, linnuille ja jyrsijöille