ELLA- MUNKKIVUORI

Hei!

Olen Ella, 19-vuotias Helsingistä. Suoritan lukiota etänä omaan tahtiini ja työskentelen opintojeni ohessa, jonka vuoksi minulla on joustavat aikataulut karvaiselle ystävällesi. Koulun ja töiden lisäksi, arkeni kuluu pääosin kuntosalilla käymiseen ja koirani aktivointiin.

Olen kasvanut eläinrakkaiden ihmisten keskellä ja minulla on aina ollut jonkinlainen lemmikki. Perheeseemme on kuulunut muun muassa koiria ja jyrsijöitä. Tällä hetkellä kanssani asustelee 1- vuotias Demi, joka on ollut minulla ihan pennusta asti. Demin kaverina asusteli myös jokunen aika sitten seniori labbis Luna, joka sitten muutti takaisin rauhallisempaan ympäristöön äitini luokse, Demin vauhdikkuuden vuoksi.
Lunan lisäksi perheelläni on myös kaksi chihuahuaa. Kokemusta löytyy siis niin isommista, kuin pienemmistäkin koirista. Haastavammistakin roduista ja yksilöistä minulla on kokemusta, kuten kodinvaihtajakoirista ja esimerkiksi Demin kohdalla rotunsa (pitbull) myötä. Olen myös lukenut paljon koirien kouluttamisesta ja toimintansa perusteista, joten pärjään erittäin hyvin, vaikka olisikin vähän haastetta.

Ystäväpiirini koostuu myös eläinrakkaista ihmisistä, joten tämän myötä kokemusta kissojenkin tarpeista ja hoidosta on minulle kertynyt.

Olen suorittanut työelämääntutustumisjaksoni koirapäiväkodissa ja hoitanut aiemminkin muiden lemmikkejä freelancerina.

Kohtaan jokaisen eläimen yksilönä ja kunnioitan heidän yksilöllisiä, luonteensa ja rodunomaisia tarpeitaan. Pidän huolta lemmikistäsi, kuin omastani.

Odotan innolla, että pääsen tutustumaan lemmikkiisi!


Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan kotona

         Kotikäyntiä kissoille