EDITH- MERI RASTILA

Hei!

Olen itähelsinkiläinen 19-vuotias opiskelija, joka rakastaa kaikenlaisia eläimiä. Tällä hetkellä kuljen sekä julkisella liikenteellä että autolla erilaisiin tapahtumiin. Hoidan mielelläni lemmikkejä niin asiakkaan luona kuin joskus myös perheeni omakotitalossa.

Minulla on koko elämäni ollut kaksi terrieri kaveria, Roomeo ja Fanny. Nyt perheessä on myös pentukoira Hatti. Sen lisäksi olen hoitanut tuttujen lemmikkejä aina välillä (mm. isoja koiria ja kissoja). Kaikenikäisiä ja kokoisia lemmikkejä olen siis päässyt hoitelemaan elämäni aikana.

Ratsastustaustan vuoksi olen mielestäni suhteellisen itsevarma kaikenlaisten eläinten kanssa, vaikka ne olisivatkin vähän haastavampia tai uudempia kavereita. Ylipäätänsä luonto ja eläimet ovat aina olleet hyvin lähellä sydäntäni ja siksi olenkin aina innokas tapaamaan mitä erikoisimpia eläinystäviä.

Hevosvuokraustaustan ansiosta olen oppinut ottamaan vastuuta muiden ihmisten eläimistä, sekä rohkeasti kommunikoinut aina eläimen omistajan kanssa, kun tilanne on sitä vaatinut. Tärkeintä minulle hoitajana on eläinten hyvinvointi.

Toivottavasti voin olla useammalle eläinrakastajalle avuksi tulevaisuudessa!


Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan  kotona

Kotikäyntiä kissoille