CHRISTINA- PUNAVUORI


 Hei! Olen Christina ja teen omalla toiminimelläni graafisen suunnittelijan ja kuvittajan tehtäviä Punavuoren asunnostani käsin. Minulla oli pitkään toiveena päästä tekemään istumatyöni ohessa jotakin liikuntaan ja eläimiin liittyvää, joten koirien ulkoilutus ja muut lemmikinhoitoon liittyvät tehtävät tuntuivat loistavalta vaihtoehdolta. Eniten minulla on kokemusta koirien hoidosta, mutta minulla on ollut lapsuudenkodissani kaksi kania, joten kanien hoitaminen on myös lähellä sydäntäni.

Kotona minulla on kaksi perhoskoiraa, Haiku ja Pablo - tämän kaksikon seura pelastaa kurjankin päivän! Vanhempieni luona asustaa kaksi perhoskoiraa ja yksi kooikerhondje. Lisäksi olen hoitanut monien kavereiden koiria heidän ollessa matkoilla. Pyrin kehittämään jatkuvasti koirien hoitoon liittyvää osaamistani käymällä erilaisia kursseilla sekä lukemalla alan kirjallisuutta ja blogikirjoituksia. Positiivinen ote ja toivon toiminnan vahvistaminen sekä koiran omaehtoisuus ovat minulle koirien käsittelyssä avainsanoja.
Lemmikkiä hoitaessa tärkeintä on, että lemmikki tuntee olonsa turvalliseksi ja viihtyy seurassani. Tassuvahtina haluan huomioida kunkin koiran persoonan ja rutiinit. Olen luonteeltani hyvin empaattinen, rauhallinen, positiivinen ja järjestelmällinen, minkä ansiosta osaan mielestäni luoda koirille sen ympäristön, jota kukin yksilö kaipaa. Minua kiinnostaakin suuresti päästä tutustumaan erilaisiin koiriin ja oppia niiden yksilöllisistä ominaisuuksista ja toimintatavoista.
Olen kaksikielinen, joten pystyn palvelemaan asiakkaita sekä suomeksi että ruotsiksi. Tarjoan ensisijaisesti koirien ulkoilutusta, mutta voin tarjota vuorokausihoitoa lemmikin kotona ja tehdä kissojen kotikäyntejä.

ASIAKASPALAUTE:

"Kirsi

Christina on hoitanut hyvin ja huolella kissat poissa ollessani. Kissat ovat sen myös itse näyttäneet, koska toinen juoksee häntä innostuneesti ovelle vastaan ja jopa ujo kissamme on suostunut näyttäytymään hänelle (yleensä aina piilossa vieraiden läsnäollessa). "

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan          kotona.

Kotikäyntiä kissoille, kaneille, linnuille ja jyrsijöille