AMANDA


 Moikka!
Olen Amanda, 27-vuotias eläinrakas maantieteen opiskelija. Tarjoan luotettavaa ja yksilöllistä hoitoa lemmikillesi kotonani vehreässä Käpylässä, sekä muualla Helsingin seudulla. Tarjoamiini palveluihin kuuluvat ulkoilutukset, kotikäynnit sekä tunti- ja vuorokausihoito.

Olen kotoisin Savonlinnan maaseudulta ja kasvanut kodissa, jossa on aina ollut koiria. Meillä on ollut mm. useita samojedinkoiria, joten energiset ja aktiiviset persoonat ovat hyvin tuttuja. Minulla on kokemusta myös aremmista lemmikeistä, sillä lähipiirissäni asustelee useampikin rescuekoira. Olen hyvä lukemaan lemmikkien elekieltä ja toimin rauhallisesti eläimen ehdoilla, kaipasipa lemmikkisi sitten omaa tilaa, leikkiseuraa, rentoa makoilua tai aktiivista ulkoilua.

Asun poikaystäväni kanssa pienkerrostalokaksiossa rauhallisella alueella, hyvien lenkkeilymahdollisuuksien ympäröimänä. Vapaa-ajallani harrastan maalaamista ja liikuntaa. Haaveilen omasta koirasta, mutta koska oman lemmikin aika ei ole ihan vielä, toimin suurella ilolla Tassuvahtina lemmikillesi. Nähdään! 

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti ja tuntivahti       asiakkaan tai minun kotona

       Kotikäyntiä kissoille