Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppaniperhe

Tassuvahti Oy:n ja Hauhau Championin yhteistyön kautta tarjoamme asiakkaillemme herkkuja kiitoksena hoidon jälkeen, ja palkintoina tulevien kilpailujimme voittajille.

Tassuvahti Oy:n toimii YIT Plus partneryrityksenä. Plus asukkaat voivat käyttää etuja, kun tilavat Tassuvahdin palveluita. Tämän yhteistyön avulla Tassuvahti auttaa kiireellisiä lemmikinomistajia, jotka asuvat YIT:n asunnoissa.

Tassuvahti Oy:n toimii SRV:n Kalasatama asuintornien asukkaiden lemmikkien hoitajina. Tassuvahti auttaa Majakan asukkaita hoitamaan heidän koiria ja kissoja, kun omistajat eivät ole itse kotona.

Tassuvahti Oy:n toimii Lumon asukkaiden lemmikkien hoitajina. Tassuvahti auttaa Lumon asukkaita hoitamaan heidän koiria ja kissoja, kun omistajat eivät ole itse kotona.​

Tassuvahti Oy:n toimii Noli Studios hotelliketjun asukkaiden lemmikkien hoitajina. Noli Studioksen asukkaat voivat saada etuja, kun käyttävät Tassuvahdin lemmikinhoitopalveluita ensimmäistä kertaa.

Karhupuiston eläinlääkäriasema tarjoaa ensiluokkaista hoitoa, mikäli lemmikillä ei ole vakioeläinlääkäriasemaa ja se pitää viedä eläinlääkäriin hoidon aikana. Karhupuiston eläinlääkäriaseman asiakkaat saavat 10% alennusta ensimmäisestä tilauksesta Tassuvahdin palveluista, kupongit ovat saatavilla klinikan tiskiltä.

Käpälämäki tarjoaa ensiluokkaista hoitoa, mikäli lemmikillä ei ole vakioeläinlääkäriasemaa ja se pitää viedä eläinlääkäriin hoidon aikana. Käpälämäen asiakkaat saavat 10% alennusta ensimmäisestä tilauksesta Tassuvahdin palveluista, kupongit ovat saatavilla klinikan tiskiltä.