Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

USEIN KYSYTTYÄ

USEIN KYSYTTYÄ

USEIN KYSYTTYÄ

Tassuvahti on lemmikkipalvelu, joka koostuu kokeneista lemmikinhoitajista, jotka ovat kaikki yksilöllisesti haastateltuja ja valikoituja. Tassuvahdeista, eli lemmikinhoitajista, löytyy sekä teksti- että videoesittelyt nettisivuillamme, jotta voit tutustua tassuvahteihin ja valita itsellesi sopivimman hoitajan. Tassuvahdin palveluihin kuuluu ulkoilutus, tuntivahti, vuorokausivahti sekä kotikäynti.

Tarjoamme koirille ulkoilutusta, tuntivahtia ja vuorokausivahtia. Ulkoilutus maksaa yhdelle koiralle 19 €, tuntivahti maksaa yhdelle koiralle 19 €/alkava tunti ja vuorokausivahti maksaa 65 €/vuorokausi yhdelle koiralle. Tästä linkistä löydät tarkemmat kuvaukset palveluistamme ja hinnastosta.

Kissoille tarjoamme kotikäyntiä, joka maksaa 19 €. Kotikäyntiä olemme myös valmiita tekemään esimerkiksi jyrsijöille tai muille lemmikeille.

Olemme erittäin joustavia tarjoamamme suhteen, joten jos sinulla on muuta mielessä, ole yhteydessä niin voimme toivottavasti auttaa!

Hoidamme tällä hetkellä koiria ja kissoja. Jos jyrsijäsi tai muu lemmikkisi tarvitsee hoitoa, olethan yhteydessä niin voimme sopia mahdollisesta hoidosta!
Ehdottomasti! Suosittelemme aina tapaamista ennen hoitoa, jotta opimme tuntemaan toisemme ja lemmikkisi. Tapaamisen aikana voimme myös käydä läpi lemmikin luonteenpiirteet ja muita käytännön asioita. Voitte helposti ottaa yhteyttä meihin lähettämällä viestiä Facebookissa, sähköpostitse tai soittamalla!

Tassuvahdeilla on suuri intohimo lemmikkejä kohtaan, sillä kaikkien hoitajien piireissä on aina ollut karvaisia kavereita, mutta kaikille ei ole mahdollisuutta nykyisessä elämäntilanteessa hankkia omia lemmikkejä. Tämä on syy miksi me alun perin tahdoimme aloittaa yrityksemme ja keskittyä yksittäisiin lemmikkeihin, johon esimerkiksi koirapäiväkodit tai -hotellit eivät pysty, sillä heillä on yleensä monta lemmikkiä hoidossa samaan aikaan. Tahdomme antaa kaiken rakkautemme juuri sille lemmikille, joka on meillä hoidossa. Hoitajalla on pelkästään saman talouden koirat samaan aikaan hoidossa.

Jos käytät meidän vuorokausivahti-palvelua, koira saa vapaasti liikkua tassuvahdin luona kuten kotona. Omat lelut, ruuat ja peti tai viltti saa mielellään myös ottaa mukaan.

Suurin syy miksi kannattaa käyttää Tassuvahtia koirapäiväkotien ja -hotellien sijaan on se, että omistajana säästät myös vaivaa. Voitte hyödyntää koiranulkoilutuspalveluamme, jota käyttämällä et esimerkiksi tarvitse viedä koiraasi tiettyyn paikkaan aamuisin ennen töihin menoa, sillä ulkoilutamme koirasi sovitulla ajankohdalla, sovitulta paikalta!

Toimimme koko Helsingissä, ja olemme myös valmiita matkustamaan Espooseen ja Vantaalle matkakuluja vastaan jos on tarve.

Varauksen tulisi olla meillä niin hyvissä ajoin kuin mahdollista, mutta hyväksymme toki hoitoja lyhyellä varoitusajallakin, jopa samana päivänä jos meillä on vapaita hoitajia. Emme voi taata, että hoitaja löytyy erittäin lyhyellä varoitusajalla.

Nettivarauksia emme hyväksy alle 48 tuntia hoidon alkamisesta. Mikäli sinulla on kiireellinen tarve hoitajalle, otathan meihin yhteyttä puhelimitse, WhatsApp- tai tekstiviestillä, sähköpostitse tai Facebookissa.

Suosittelemme tutustumiskäyntiä ennen hoidon aloittamista, jotta sekä lemmikki että sinä voit tutustua tassuvahtiin ennen hoidon aloittamista. Varaamalla tarpeeksi aikaisin varmistat, että tutustumiskäyntiin on aikaa. Aikaisella varauksella parannat myös mahdollisuuksiasi saada tassuvahdin.

Kyllä, Tassuvahdilla on vahinkovakuutusyhtiö IF:n kautta vastuuvakuutus, joka korvaa hoidon aikana sattuneet vahingot 500 000 € asti.
Meillä on 100% takaisinmaksutakuu jos ette tarvitsekaan sovittua hoitoa ilmoittaessanne siitä meille viimeistään 12 tuntia ennen varauksen alkua. Jos ilmoitatte peruutuksesta alle 12 tuntia hoidon alusta hyvitämme takaisin 50% maksusta. Jos peruutus tapahtuu alle tunnin hoidon alkamisajankohdasta, veloitamme koko palvelun hinnan. Peruuttaksesi varauksen, lähetä meillä sähköpostia osoitteeseen info@tassuvahti.fi jossa on varausnumerosi mukana, niin peruutamme varauksen ja voimme hyvittää sinulle maksun.
Palvelu on kotitalousvähennyskelpoista silloin, kun lemmikin hoitoon liittyy ulkoiluttamisen lisäksi asiakkaan kotona tehtävää hoiva-/hoitotyötä. Koiran ym. lemmikin ulkoiluttaminen, kun se on osa muuta, laajempaa vähennyksen oikeuttavaa työtä (vaikka työ ei sananmukaisesti tapahdukaan verovelvollisen kotona). Voitte lukea lisää kotitalousvähennyksestä verohallinnon sivuilta.
Jos varaat hoidon netin kautta, niin ruksaat varauksen yhteydessä hoitosopimuksemme. Tällöin hoitosopimus on sitova. Mikäli lähetämme hoidosta laskun, lähetämme sähköpostissa hoitajan puolesta teille hoitosopimuslomakkeemme.

Ehdottomasti. Jos tarvitset säännöllisesti, esimerkiksi joka maanantai, tiistai, keskiviikko ulkoilutusapua, voimme allekirjoittaa toistaiseksi jatkuvan sopimuksen. Tällöin tassuvahti tulee aina sovitulla aikataululla ulkoiluttamaan koiraasi. Sopimuksen voi purkaa milloin tahansa.

Satunnaisella toistaiseksi jatkuvalla sopimuksella voit ilmoittaa hoitajalle (esimerkiksi tekstiviestitse tai soittamalla) silloin kun sinulla on tarve ulkoilutukselle, niin hän tulee sovittuna aikana ulkoiluttamaan, mikäli hänelle sopii. Jos tassuvahdille ei kyseinen aika sovi, jos hoitaja esimerkiksi sairastuu tai hänellä on muu ylitsepääsemätön este, voimme halutessanne kysyä muilta hoitajilta ulkoilutuksesta kyseiselle ajankohdalle. Tässä tapauksessa kysymme aina asiakkaalta ensin.

Molemmista sopimustyypeistä lähetämme kuukauden viimeisenä päivänä lähetämme laskun, johin olemme kasanneet kaikki hoidot.

Järjestämme teille aina tapaamisen hoitajan kanssa ennen hoidon suorittamista, jotta sekä te että koiranne pääsette tutustumaan hoitajaan etukäteen. Tapaamisen yhteydessä voitte sopia hoidon yksityiskohdasta ja avaimen luovutuksesta. Jos hoitaja on aiemmin hoitanut lemmikkiänne, ettekä tarvitse tavata häntä etukäteen, niin voitte esimerkiksi puhelimitse sopia, kuinka hoitajalle luovutetaan avain.
Meillä Tassuvahdilla on ollut erittäin tärkeää se, että kaikki hoitajat uskovat positiiviseen ja palkitsevaan hoito- ja koulutusfilosofiaan. Mm. tästä syystä meillä on ollut intensiivinen rekrytointi- ja työnhakuprosessi, joka koostuu monesta vaiheesta. Tahdomme myös löytää luotettavimmat hoitajat, jotka aidosti välittävät lemmikeistä ja heidän hyvinvoinnista. Voit lukea tassuvahtiemme omista kokemuksista heidän omilta sivuilta.

Käyttäjätilin luominen ei ole pakollista, mutta se voi helpottaa varauksen kulkua jos tarvitset tassuvahtia usein.

Luomalla käyttäjätilin sinun ei tarvitse joka kerta täyttää tarvittavat tiedot varauksen yhteydessä, sillä kaikki kentät täyttyvät automaattisesti kun olet sisäänkirjautuneena.

Voit luoda käyttäjätilin käymällä tassuvahtien varaussivustolla ja klikkaamalla kalenterijärjestelmän oikeassa yläreunassa ”Kirjaudu sisään".

Hyväksymme tällä hetkellä varausjärjestelmämme kautta pelkästään korttimaksun, johon käy Visa, MasterCard ja American Express. Halutessanne voimme myös sopia muista maksutavoista kuten laskusta. Olkaa siinä tapauksessa yhteydessä meihin sähköpostitse, Facebookissa tai soittamalla.
Voit tarkistaa avoimet paikkamme tästä linkistä.