Tutustu Adaan

Tutustu Adaan

 

Ada – Suomenoja

(0 reviews)


Varaa tästä

 

Tarjoan seuraavia palveluita


Ulkoilutus


Tuntivahti


Vuorokausivahti


Kotikäynti


Ulkoilutus


Tuntivahti


Vuorokausivahti


Kotikäynti


Ulkoilutus


Tuntivahti


Vuorokausivahti


Kotikäynti

Olen 18-vuotias kolmannen vuoden opiskelija Espoon Tapiolan lukiosta. Abivuoteni ansiosta aikatauluni on tällä hetkellä hyvin joustava. Tykkään vapaa-ajalla pelata koripalloa, uida, piirtää ja kuunnella musiikkia.
Lapsena halusin jatkuvasti mitä erilaisempia lemmikkejä, mutta kaikkein eniten toivoin aina omaa koiraa, mutta valitettavasti vanhempani eivät taipuneet toiveisiini. Onneksi viimeistään ala-asteella paras kaverini sai koiran – ja myöhemmin toisenkin, joten pääsin sitä kautta tekemään lähempää tuttavuutta koirien kanssa ja hoitamaan niitä. Olen valikoitunut sitä kautta ystäväperheen luotettavaksi koiranhoitajaksi. Näitä kahta cotton de tulearia olen saanut hoitaa usean vuoden ajan, viikon ja kahden hoitopätkissä. Koirien lisäksi tulen toimeen hyvin myös kissojen ja muiden eläinten kanssa.

Lemmikin hoidossa mielestäni parasta on se, että pääsen leikkimään ja rapsuttamaan lemmikkejä, mutta myös se, että saan viettää niiden kanssa yhteistä aikaa – ja joskus jopa vähän riehuakin! Omaa lemmikkiä kun minulla ei ole koskaan ollut, on ollut ihanaa päästä olemaan vuorovaikutuksessa muiden lemmikkien kanssa. Opiskelen monta tuntia päivässä, joten lemmikkien kanssa vietetty aika ja yhteiset ulkoiluretket ovat olleet loistavaa vastapainoa opiskelulle.

I’m a 18-year-old student from Espoo. My timetable is quite flexible, since I’m currently in my senior year. I’ve never had a pet of my own, but I am the go-to caretaker for my friend’s family with two lovely cotton de tulears. I get along with all kinds of furrh or not-so-furry friends for I love to interact with animals and get back the attention that they give.

reviews Leave a review
Order by:

Be the first to leave a review.

/ 5
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}

Leave a review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one