Tutustu Tiinaan

Tutustu Tiinaan

 

Tiina – Viherlaakso

(0 reviews)


Varaa tästä

 

Tarjoan seuraavia palveluita


Ulkoilutus


Tuntivahti


Vuorokausivahti


Kotikäynti


Ulkoilutus


Tuntivahti


Vuorokausivahti


Kotikäynti


Ulkoilutus


Tuntivahti


Vuorokausivahti


Kotikäynti

Moikka! Olen Tiina, 23-vuotias eläintenystävä Espoosta. Lemmikinhoidon lisäksi työskentelen päivisin keittiöhommissa Finnairin keittiö-ja ruokapalveluilla. Olen valmistunut eläintenhoitajaksi tammikuussa 2020 ja kyseisissä opinnoissa syvennyin eläinten kouluttamiseen. Eläinten hyvinvointiin ja niiden parissa tehtävä käytännön hoitotyö ovat juuri niitä asioita, jotka sisältyvät unelmieni työhön. Tassuvahdin lisäksi teen satunnaisia vuoroja koirahoitolassa.
Omassa lapsuudenkodissani ei ollut muiden perheenjäsenten allergioiden vuoksi lemmikkejä, mutta pääsin nuorempana onnekseni hoitamaan tuttavieni koiria. Ratsastusharrastuksen ja lemmikinhoitajan tehtävien ansiosta hevoset ja koirat ovat tulleet minulle parhaiten tutuiksi.
Koirahoitolassa olen kohdannut mitä erilaisempia luonteita ja persoonia, mutta olen kokenut osaavani lukea kohtaamiani koiria ja kyennyt antamaan kullekin yksilölle tarvitsemansa tilan ja ajan; työssäni pyrin siihen, että hoitokoiralla on rento ja luotettava olo seurassani. Eläintenhoitoalalla parasta onkin jatkuva oppiminen, kaikki eläinten käyttäytymiseen ja toimintaan liittyen, ja haluan kehittyä mahdollisimman hyväksi eläintenhoidossa.
Tarjoan ulkoilutusta, vuorokausihoitoa joko asiakkaan luona tai omassa kodissani sekä kotikäyntejä.

reviews Leave a review
Order by:

Be the first to leave a review.

/ 5
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}

Leave a review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one