Tutustu Reijaan

Tutustu Reijaan

Reija – Hermanni

(1 review)


Varaa tästä

 

Tarjoan seuraavia palveluita


Ulkoilutus


Tuntivahti


Vuorokausivahti


Kotikäynti


Ulkoilutus


Tuntivahti


Vuorokausivahti


Kotikäynti


Ulkoilutus


Tuntivahti


Vuorokausivahti


Kotikäynti

Hei! Olen Reija, 37-vuotias paluumuuttaja lähes vuosikymmenen Barcelonassa vietetyn vuoden jälkeen. Olen aina rakastanut eläimiä ja niiden hyvinvointi on lähellä sydäntäni. Vuosien varrella olen saanut hoitokokemusta kissojen ja koirien lisäksi myös jyrsijäkavereista. Olen lisäksi toiminut vapaaehtoisena hylättyjen koirien ja kissojen eläinsuojassa. Kotona kanssamme asustaa kaksi kadulta pentuna pelastettua kissaa, jotka urheasti muuttivat kanssamme Espanjan lämmöstä takaisin Suomeen.
Olen opiskellut vuosien aikana erityisesti kissojen käyttäytymistä ja perehtynyt myös koirien kehonkielen opetteluun. Toimin ensisijaisesti aina eläimen ehdoilla omistajan ohjeita kunnioittaen ja annan eläimen tutustua minuun omaan tahtiinsa. Olen rauhallinen ja kärsivällinen, tarvittaessa kuitenkin jämäkkä ja eläimestä riippuen energinen leikittäjä.
Hakeuduin Tassuvahdiksi jotta pääsen viettämään enemmän aikaa eläinten kanssa, tavoitteenani on kouluttautua lähivuosina eläintenhoitajaksi ja kouluttajaksi.
Tarjoan koiran, ja kissankin ulkoilutusta, lyhytaikaista hoitoa eläimen omassa kodissa ja päivittäisiä tuntivisiittejä eläimille tarpeen mukaan.
Spoken languages: English, Spanish and Swedish.

 

reviews Leave a review
Order by:

Be the first to leave a review.

/ 5
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}

Leave a review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one