Tutustu Gabrieleen

Tutustu Gabrieleen

 

Gabriele – Hakunila

(1 review)


Varaa tästä

 

Tarjoan seuraavia palveluita


Ulkoilutus


Tuntivahti


Vuorokausivahti


Kotikäynti


Ulkoilutus


Tuntivahti


Vuorokausivahti


Kotikäynti


Ulkoilutus


Tuntivahti


Vuorokausivahti


Kotikäynti

Hei, Olen Gabriele, 21- vuotias vantaalainen. Vantaan Hakunilassa olen asunut puolisen vuotta, mutta ennen sitä olen aina asunut Helsingissä. Olen kotoisin Virosta Saarenmaalta, mutta muutin perheeni kanssa Suomeen minun ollessani 6-vuotias. Valmistuin keväällä 2019 Stadin ammattiopistosta.
Olen koko elämäni ajan ollut eläinrakas ihminen. Meillä on aina ollut kotona eläin ja myös Saarenmaalla löytyy meiltä lampaita, kissa ja koira. Olen koko elämäni unelmoinut eläinten kanssa työskentelystä, sillä eläinten kanssa vietetty aika tuo minulle päivittäistä iloa. Minulla itselläni on tällä hetkellä kolme kissaa ja koira.
Minulla on kokemusta erilaisista koiraroduista. Olen hoitanut esimerkiksi ystäväni dobermannin pentuja ja monipuolisesti muita koirarotuja, kuten staffeja, terrierejä, mäyräkoira, labradorinnoutajia, ranskanbulldoggeja ja yorkkeja. Tykkään tosi paljon myös kouluttaa eläimiä ja nautin saadessani tehdä pitkiä kävelylenkkejä koirien kanssa. Olen hoitanut myös eri rotuisia kissoja ja kotonani maaseudulla minulla oli hoidettavana lukuisia kissoja. Minulla on lisäksi monipuolista kokemusta jyrsijöistä ja muista maatilan eläimistä.
Eläinten kanssa puuhastelun lisäksi harrastan piirtämistä, ripsien laittoa, tanssia ja lenkkeilyä. Tarjoan ulkoilutusta, kotikäyntejä ja vuorokausivahtia.

reviews Leave a review
Order by:

Be the first to leave a review.

/ 5
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}

Leave a review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one