Tutustu Amandaan

Tutustu Amandaan

 

Amanda – Kamppi

(6 reviews)


Varaa tästä

 

Tarjoan seuraavia palveluita


Ulkoilutus


Tuntivahti


Vuorokausivahti


Kotikäynti


Ulkoilutus


Tuntivahti


Vuorokausivahti


Kotikäynti


Ulkoilutus


Tuntivahti


Vuorokausivahti


Kotikäynti

Moikka! Olen Amanda, 28-vuotias kulttuurituottaja Helsingistä. Olen toiminut tassuvahtina kahden vuoden ajan. Persoonana olen hyvin lämmin, itsevarma, sosiaalinen ja luotettava. Vapaa-aikani vietän tanssiharrastuksen, koirani ja kulttuuritapahtumien parissa.
Asun Kampissa ja voin tarjota lemmikillesi tuntivahtia, ulkoilutusta, kotikäyntiä ja vuorokausivahtia niin Helsingissä kuin hyvien yhteyksien päässä lähikunnissakin.
Kotona meiltä löytyy kohta 5-vuotias rescuekoira Amos ja kaksi kissaa. Minulla on hyvin kokemusta niin pelokkaista kuin todella sosiaalisistakin koirista. Erityisesti oma koirani on opettanut minulle paljon, sillä alkuun hän oli arka ja pelokas, mutta hänestä kasvoi rohkea nuori mies.
Eläimet ja niiden hyvinvointi on lähellä sydäntäni. Toimin aina lähtökohtaisesti lemmikin sekä omistajan ehdoilla ja tutustun lemmikkiin kaikessa rauhassa. Olen alkuun tassuvahtivuorojeni aikana mm. leikkinyt koirien kanssa herkkujen piilotusta ja muita rauhallisia leikkejä, joissa koira saa puuhailla seurassani hieman etäämmällä. Rakastan
touhuta lemmikkien kanssa, mutta ymmärrän myös antaa omaa tilaa ja tietty voittajatunne tulee, kun huomaa toisen rentoutuneen niin, että voi nukahtaa tassuvahdin seurassa.

reviews Leave a review
Order by:

Be the first to leave a review.

/ 5
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}

Leave a review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one