Om Oss

Om Oss

OM OSS

Tassuvahti föddes av outhärdlig djurfeber. Varje dag saknade vi våra egna husdjur, och det var omöjligt att bedöva denna feber. Om våra bekanta eller familjemedlemmar frågade efter hund- eller kattvakt, svarade vi genast ja!

En dag konstaterade vi, att detta kunde vi ju göra som arbete, eftersom det inte känns som jobb. Så började Tassuvahtis historia.

Vi började undersöka skötselplatser för husdjur i huvudstadsregionen, och märkte att det inte finns många alternativ. Så började de första konkreta stegen för att göra vår idé till verklighet. Vi ville starta en tjänst som bygger på fyra värden: flexibilitet, simplicitet, strålande service och kärlek mot djur.

I november 2016 lanserade vi Tassuvahti. Arbete har funnits så mycket, att man kunde dela med sig! Därför tog vi med hjälp i Tassuvahti-teamet i årsskiftet 2017. Idag är vi alltsomallt 30 stycken skötare, som tycker att det inte känns som arbete att sköta husdjur, utan det är alltid roligt.

Vår vision är att minska husdjur som blir ensam hemma, då ägaren är på jobb eller resa, med kärlek mot husdjur och tjänstens enkelhet i centrum.

Grundarna av Tassuvahti är Laura Rantanen och Jonathan Lindholm, ett ungt par studerande med både kärlek mot djur och entreprenörskap i blodet.