H tassukoulu

H tassukoulu

TASSUKOULU

Privatskolning med kärlek endast för din hund, i ditt vardagsrum

TASSUKOULU

Privatskolning med kärlek endast för din hund, i ditt vardagsrum

VAD ÄR TASSUKOULU?

Vi erbjuder individuell skolning för hundar för att förebygga vardagliga beteendeutmaningar. Det kan vara frågan om rem beteende, förbipasserande av andra hundar, oönskat skällande – vi konsulterar er att förebygga detta hemma hos er eller vid en bekant miljö nära dig. Vår skolningstjänst passar utmärkt för vem som helst, som behöver hjälp och nytt perspektiv på ditt husdjurs oönskade beteende. Tassukoulu består av erfarna och professionella hundkonsulter inom huvudstadsregionen.

Individuell skolning

Våra tasskonsulter fokuserar endast på en hund åt gången, till skillnad från traditionella gruppskolningar. På så sätt kan vi garantera bästa resultat, och skräddarsy en perfekt skolningsplan för endast din hund.

Stressfri skolningsmiljö

Ny och livlig skolningsmiljö kan orsaka stress till hundar då mycket händer runt om på en gång. Våra tasskonsulter för skolningen hem till dig, som är hemtrevlig och bekant omgivning för din hund. På så sätt får din hund i egen lugn takt hänga med i skolningen i bekant omgivning.

Hur fungerar Tassukoulu i praktiken?

Hur fungerar Tassukoulu i praktiken?

1

Berätta för oss om din hunds beteende och skolningsbehov

2

Vår konsult är i kontakt om datumförslag för kartläggningsbesök

3

Konsulten bygger en individuell skolningsplan och väljer en optimal skolningspaket

4

Konsulten utför hembesök och skolar din hund samt ägaren enligt personlig skolningsplana

Under första besöker bekantar sig konsulten med ägarens hund, kartlägger orsakerna till dens oönskade beteende tillsammans med ägaren och inleder skolningen. Efter besöket skriver konsulten en personlig skolningsplan, som sedan skrivs under elektroniskt tillsammans med tjänsten villkor. Efter detta fortsätter tasskonsulten att utföra hembesök hemma hos kunden. Målet är välmående hund och nöjd ägare.

Målet med privatskolningen är att analysera orsakerna till hundens oönskade beteende och med hjälp av skräddarsydd skolning hjälpa hunden att förebygga dem. Våra skolningsmetoder främjar inlärning, minskar beteendeproblem och förbättrar relationen till ägaren. Våra tasskonsulter använder sig av moderna positiva skolningsmetoder och instruerar ägaren så hen kan fortsätta träna hunden på ett nytt och mer effektivt sätt. Vi lägger till kilometerersättning på priset ifall distansen mellan er och tränaren är mera än 20 km.

Konsulten kan instruera i hur man förebygger ett visst oönskad beteende hos hunden, men har som tyngdpunkt att utbilda ägaren. På så sätt kan ägaren fortsätta träna hunden självständigt. 

Simpel prissättning

1h

skolning

70€

3x

skolningsbesök

195€

65€/besök

5x

skolningsbesök

299€

59,8€/besök

TASSKONSULTER

Varför Tassukoulu?

Individuell skolning → konsulten fokuserar endast på din hund

Skolning hemma hos dig → stressfri utbilningsomgivning

Heltäckande tassförsäkring

Skräddarsydd skolningsplan för endast din hund

Kontakta oss