Vanliga frågor gällande arbetet som skötare hos Tassuvahti

Vanliga frågor gällande arbetet som skötare hos Tassuvahti

 

Kan man göra jobbet enligt egen tidtabell?

Ja. Tassvakts arbetet är Freelancebaserat, alltså man kan ta emot arbetsuppgifter helt enligt egen tidtabell. Man måste inte ta emot ett erbjudet arbete ifall det inte passar in i sin tidtabell.

Är det ett hinder om man äger ett eget husdjur?

Nej, det är inte ett hinder att ha ett eget husdjur för att göra arbete som Tassvakt. Detta betyder dock att man inte kan sköta om kunders husdjur i sitt egna hem. Vi skulle önska i såna fall att man ändå kunde bo hemma hos en kund under längre tidsperioder, så det är bra om man har t.ex. en annan familjemedlem som kan ta hand om egna husdjuret under den tiden.

Hurudana arbetsdagar har en Tassvakt?

Tassvakternas arbetsdagar kan variera från dag till dag. Ifall man vill göra mycket rastningar, kan man ha dagar fullproppade med rastningar med olika hundar, eller så kan an även göra mera skötslar hemma hos sig, då dagen kan bestå av att bara ägna tid med den hund man sköter om hemma hos sig. Arbetsdagen beror alltså på egna dina egna preferenser.

Hurudana Tassvakter söker ni?

Vi söker främst Tassvakter som kan rasta hundar flexibelt under hösten och kan sköta om ett husdjur hemma hos sig under julen och nyåret. Detta är den mest bokade tidpunkten hos oss.

Vad är de viktigaste egenskaperna i en Tassvakt?

De viktigaste egenskaperna är pålitlighet, erfarenhet och att vara ansvarsfull. Och förstås ska man vara djurkär! I detta arbete tar man ändå hand om familjemedlemmar, så det är viktigt att ta kundens önskemål och instruktioner på allvar.

Vad är ansvaren hos en Tassvakt?

Det främsta ansvaret hos en Tassvakt ligger i att sköta om husdjur. Även att kommunicera med kunder före, under och efter skötseln är viktigt.

Hur tjänar man pengar på att vara Tassvakt?

Som Tassvakt tjänar man ju mera man jobbar, arbetskonceptet och tjäningsmodellen är alltså flexibla och varierande. Det är ett ypperligt arbete att göra vid sidan om studier eller andra freelance-baserade arbeten. Ju mera arbete man gör, desto mera får man betalt.

Comments are closed.