Bekanta dig med Janina

Bekanta dig med Janina

Janina – Malm

(1 review)


Boka här

 

Jag erbjuder följande tjänster


Rastning


Timpass


Dygnspass


Hembesök


Rastning


Timpass


Dygnspass


Hembesök


Rastning


Timpass


Dygnspass


Hembesök

Hei! Nimeni on Janina ja olen 23-vuotias valmistunut eläintenhoitaja Vantaalta. Tarjoan koirien ulkoilutusta, tuntivahtia, vuorokausihoitoa sekä kissojen kotikäyntejä asiakkaan luona. Myös pieneläinten ja eksoottisten eläinten hoito onnistuu minulta. Liikun paljon myös Helsingissä, Sipoossa ja Espoossa, teen Tassuvahti töitä koko pääkaupunkiseudulla ja myös Uudenmaan alueella.
Perheessäni on aina ollut eläimiä, kaikkea gerbiileistä koiriin. Tällä hetkellä eläinperheeseeni kuuluu koira, kissa ja kani. Heppatyttö olen ollut pienestä pitäen ja muutkin maatilan eläimet ovat lähellä sydäntäni. Kokemusta löytyy siis lähes kaikenkarvaisista otuksista.
Harrastuksiini kuuluu urheilu, luonto sekä eläimet. Olen luonnonläheinen (entinen partiolainen), pidän pitkistä lenkeistä, mielellään yhdessä koiraystävän kanssa. Ratsastusta harrastan myös, nykyään satunnaisesti. Tällä hetkellä teen myös työtä lasten ja nuorten parissa.
Minulta löytyy kokemeusta sekä pienistä että isoista koirista, sekä villeistä että rauhallisista yksilöistä. Omat lempparit ovat isokokoisemmat koirat. Tassuvahti-töitä olen tehnyt toisessa firmassa reilu 6 vuotta, eli työ on erittäin tuttua minulle. Vuosien aikana vastaan on tullut kaikenlaisia eläimiä, rotuja, luonteita sekä olosuhteita.
Rakastan mm. haasteita; hoidan mielelläni myös ongelmallisempia karvakavereita. Minua kiinnostaa eläinten käyttäytyminen ja elekieli, kouluttaminen ja kasvattaminen.
Luonteeltani olen sosiaalinen, pirteä, iloinen ja tunnollinen. Energiaa löytyy, ja olen mielelläni aina menossa. Toki osaan myös nauttia rauhallisista koti-illoista. Olen säänkestävä sekä maalaisjärkeä omaava nuori nainen.
Otan eläimen hyvinvoinnin huomioon kaikessa mitä teen työn aikana. Pyrin aina hoitamaan eläintä parhaani mukaan, asiakkaan toiveita toteuttaen ja kaikella rakkaudella!
Jag talar också svenska! I also speak English!

Puhun myös suomea. I also speak English.

 

reviews Leave a review
Order by:

Be the first to leave a review.

/ 5
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}

Leave a review

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one