SOFIA- VALLILA

Heippa!

Olen 21-vuotias nainen Turusta, mutta olen asunut pari vuotta Helsingissä ja asun tällä hetkellä Vallilassa. Opiskelen Helsingin taideyliopistossa ja olen opiskellut Turun yliopistossa. Olen alun perin kotoisin maaseudulta ja olen hoitanut kaikenlaisia karvaisia eläimiä koirista lampaisiin. Olen kova urheilemaan, joten pitkät lenkit ovat mieleeni. Minulla on todella venyvä aikataulu kesän ja alkusyksyn suhteen.

Rakastan eläimiä sydämeni pohjalta. Omistan yhden Venäjän Toy koiran nimeltä Isak, joka toistaiseksi asuu Turun seudulla vanhempieni luona. Minulla on positiivinen asenne kaikenlaisten lemmikkien kanssa ja lähden mielelläni karvaturrien kanssa pidemmillekin reissuille. Minulle tärkeää lemmikkien huollossa on turvallisuus, luotto ja kärsivällisyys.

Tarjoan koirien ulkoilutusta ja hoitoa esimerkiksi lemmikin kotona. Voin myös joskus ottaa karvaturrin luokseni hoitoon, jos siltä tuntuu. Voin myös tehdä kissojen kotikäyntejä ja ole ensisijaisesti käytettävissä Helsingissä, mutta pystyn myös lähtemään Turun seudulle.


Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

Kotikäyntiä kissoille