SAGA-KRUUNUNHAKA

Hei!

Olen Saga, 25-vuotias Helsingistä. Olen toiminut Tassuvahtina vuodesta 2021 alkaen. Tällä hetkellä teen keikkatöitä, mikä mahdollistaa joustavat aikataulut ja runsaan ajan omistautua lemmikkisi hoitamiseen. Nautin ulkoilusta ja urheilusta. Vapaa-ajallani lenkkeilen ja käyn kuntosalilla.

Eläimet ovat olleet aina lähellä sydäntäni, ja olen kasvanut perheessä, jossa lemmikit ovat olleet keskeinen osa arkea. Vartuin kahden kissan kanssa ja nykyään meillä on 6-vuotias Glen of Imaalin terrieri Glenda, joka asuu äitini luona. Minulla on hoitokokemusta monenlaisista lemmikeistä, kuten koirista, kissoista, kaneista ja marsuista.

Erityiskokemusta minulta löytyy muunmuassa pentujen hoidosta, rescue-koirista sekä seniorien hoidosta. Olen myös perehtynyt eläinten käyttäytymistieteeseen, ja osaan käsitellä erilaisia tilanteita, joita lemmikkien hoidossa voi tulla eteen. Minulle on tärkeää kunnioittaa lemmikkisi luonnetta ja tarpeita, ja pidän huolta hänestä kuin omastani.

Asun lähellä Tervasaarta, mikä tarjoaa hyvät puitteet lemmikkisi ulkoilutukseen ja aktivointiin. Olen käytettävissä joustavasti ja voin ottaa vastaan myös lyhyellä varoitusajalla tulevia hoitokeikkoja.

Palvelen mielelläni suomeksi ja englanniksi. Viestittelen mielelläni hoidon aikana ja laitan kuvia kuulumisista.

Nähdään tutustumisen merkeissä!

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

Kotikäyntiä kissoille