Mikä Tassuvahti?

Tassuvahti Oy on uusi ja moderni lemmikkihoitopalvelu, joka tarjoaa koiran ulkoilutusta, hoitopaikkaa (vuorokausihoitoa joko asiakkaan tai hoitajan kodissa) ja kotikäyntejä koirille sekä kissoille Helsingissä. Koiran- tai kissanomistajat voivat käydä Tassuvahdin nettisivuilla lukemassa hoitajien (tassuvahtien) taustasta, kokemuksista, käydä läpi kalenterista vapaita hoitopäiviä ja suoraan netistä varata tassuvahdin.

Ketä haemme?

Etsimme nyt aktiivisia, päteviä ja eläinrakkaita freelancereita, jotka voisivat olla meille avuksi Helsingissä. Jos sinulla on joustava aikataulu, kokemusta koirien ja / tai kissojen hoidosta, asenne kohdillaan ja tahdot viettää aikaa lemmikkien kanssa, tämä on oiva tilaisuus sinulle. Helsingin keskustassa tai Lauttasaaressa asuminen on plussaa, mutta jos et asu näillä alueilla ja olet valmis matkustamaan tänne, hae ihmeessä mukaan. Sinulla on pitkä historia ja ymmärrys lemmikkien hoidosta, joko aiemmista hoitolemmikeistä tai koulutuksesta.

Millaista työtä tarjoamme?

Työ tehdään freelancerina, ja kaikki toimeksiannot menevät hoitajan oman aikataulun mukaan. Eli tarjoamme erittäin joustavaa työtä, joka sopii hyvin eläinrakkaille opiskelijoille kuin myös eläkeläisille. Työ sisältää mm. koiran ulkoilutusta, koirien pidempää hoitoa joko omassa kodissa tai lemmikin omistajan luona, sekä kotikäyntejä kissoille. Ei ole pakko tarjota kaikkia palveluita päästäksesi mukaan tassuvahdiksi.

Katsomme eduksi:

  • Mahdollisuus tarjota hoitopaikkaa koiralle joulun yli (ilman muita lemmikkejä samassa kodissa)
  • Vapaana ja joustava aikataulu päivisin klo 11-15 välillä
  • Mahdollisuus säännöllisesti tai satunnaisesti ulkoiluttaa koiria
  • Mahdollisuus pitää kotona lemmikkejä (aina 1 koira kerralla, tai useampi jos he ovat samasta taloudesta ja et omista muita lemmikkejä) tai
  • Mahdollisuus olla lemmikin omistajan luona pidemmän ajankin (2-14 vuorokautta)

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@tassuvahti.fi, niin olemme sinuun yhteydessä. Otamme myös vastaan ruotsinkielisiä hakemuksia. Kerro hakemuksessa lyhyesti sinun taustasta, kokemuksesta lemmikkien hoidosta, millaisista lemmikeistä sinulla on eniten kokemusta, millainen olet lemmikki-ihmisenä ja mitä palveluita olisit valmis suorittamaan tai ei suorittamaan. Freelancer-työ tehdään toimeksiantosuhteessa. Jos sinulla on lisäkysymyksiä Tassuvahtina olemisesta, voit laittaa meille sähköpostia samaan osoitteeseen, tai soittaa tai laittaa WhatsApp viestiä numeroon +358 44 244 1747.