Tassuvahti Oy tarjoaa koiran ulkoilutusta, hoitopaikkaa (tunti- ja vuorokausihoitoa) ja kotikäyntejä koirille sekä kissoille Helsingissä. Koiran- tai kissanomistajat voivat käydä Tassuvahdin nettisivuilla lukemassa hoitajien (tassuvahtien) taustoista, kokemuksista, käydä läpi kalenterista vapaita hoitopäiviä ja suoraan netistä varata tassuvahdin. Tällöin hoitaja näkee, kuka on varannut hänet, mikä palvelu, paikan, ja ajankohdan.

Etsimme nyt aktiivista ja eläinrakasta henkilöä, joka voisi olla meille avuksi Helsingissä. Jos sinulla on joustava aikataulu, kokemusta koirista tai kissoista, asenne kohdillaan ja tahdot viettää aikaa lemmikkien kanssa, tämä on oiva tilaisuus sinulle.  Etelä-Helsingissä tai Lauttasaaressa asuminen on plussaa, mutta jos et asu näillä alueilla ja olet valmis matkustamaan tänne, hae ihmeessä mukaan.

Työ sisältää mm. koiran ulkoilutusta, koirien pidempää hoitoa joko omassa kodissa tai lemmikin omistajan luona, sekä kotikäyntejä kissoille.

Vaadimme jonkin näköistä kokemusta lemmikin hoidosta jotta voisit tulla mukaan tassuvahti-tiimiin. Esimerkiksi oman lemmikin hoito tai useampi hoitokerta muiden lemmikeille.

Katsomme eduksi:

  • Joustava aikataulu päivisin (klo 11-14 välillä)
  • Koulutus lemmikinhoidossa
  • Mahdollisuus pitää kotona lemmikkejä tai mahdollisuus olla lemmikin omistajan luona pidemmän ajankin (2-7 vuorokautta)

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@tassuvahti.fi, niin olemme sinuun yhteydessä. Jos sinulla on lisäkysymyksiä Tassuvahtina olemisesta, voit laittaa meille sähköpostia samaan osoitteeseen tai soittaa numeroon +358 405 838 505 (Laura Rantanen).