RONJA- JÄTKÄSAARI

Moikka!

 Olen Ronja, eläinrakas ammattikorkeakouluopiskelija Helsingistä. Olen elänyt koko ikäni kultaistennoutajien seurassa, joten koirien kanssa ajan viettäminen on minulle erittäin tuttua ja luontevaa. Olen myös aina mieluusti hoitanut ystävieni ja läheisteni lemmikkejä mikäli he ovat hoitoa tarvinneet.

 Kokemusta eläinten kanssa työskentelystä minulta löytyy myös pieneläinhoitolasta, jossa suoritin työelämään tutustumisjakson. Tämän kokemuksen kautta minulta löytyy kokemusta monien erilaisten ja kokoisten koirien hoidosta sekä kissojen ja kanien hoidosta. Kokemukseni ansiosta pärjään hyvin niin pienten, isojen, energisten kuin rauhallistenkin koirien kanssa. Näin ollen pystyn hyvin tarjoamaan reipasta lenkkiseuraa aktiivisille karvakuonoille kuin leppoisaa lekotteluseuraa rauhallisemmillekin lemmikeille.

 Lemmikkejä hoitaessani pääprioriteettini on aina lemmikin hyvinvointi. Kohtaan jokaisen lemmikin aina yksilönä ja hoidan heitä heidän omien tarpeidensa mukaisesti. Lemmikinhoitajana olen lempeä, mutta määrätietoinen. Tarjoan Jätkäsaaren ja Helsingin ydinkeskustan alueella lenkkeilytyspalvelua, päivähoitoa niin koirille kuin kissoille ja lyhyehköjä yön yli hoitojaksoja omassa kodissani.

 Lemmikinhoito sujuu minulta suomeksi ja englanniksi. Olen täällä auttaakseni, kun rakas lemmikkisi tarvitsee hoitoa ja huolenpitoa! 

 Terkuin, Ronja 

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti minun kotona

         Kotikäyntiä kissoille, kaneille ja muille lemmikeille