NOONA- MEILAHTI

Moikka! 

 Olen Noona, 24-vuotias korkeakouluopiskelija Helsingistä. Olen aina rakastanut kaikenlaisia ja kaikenkokoisia eläimiä aina hamstereista hevosiin asti, ja eniten hoitokokemusta minulla on kissoista, koirista sekä hevosista. 

Lähipiirissäni on aina ollut eläimiä ja kotonani meillä oli hamstereita, koira sekä kaksi kissaa, joista toinen on rescue kissa. Näin ollen olen aina elänyt erilaisten eläinystävien ympäröimänä ja myöhemmin itse hakeutunut muidenkin lemmikkien ja eläinten hoitotehtäviin ja työskennellyt mm. koira-aupairina. 

Vietin kaksi vuotta Espanjassa, missä työskentelin vapaaehtoisena sekä rescuehevosten että rescuekoirien kanssa eläimiä ulkoiluttaen, ruokkien sekä hoitaen. Koen, että rescuetoiminta antoi minulle hyvin monipuoliset eväät koirien hoitoon ja hankalampienkin tapausten kanssa toimimiseen. Otankin hoitotehtävässä aina lemmikin taustan sekä yksilölliset tarpeet hyvin vahvasti huomioon, ja toimin pitkäjänteisellä sekä empaattisella otteella eläimen ehdoilla ja sitä kuunnellen. 

Koska minulla ei itselläni ole tällä hetkellä karvakamua kotona pitämässä seuraa, autan ilomielin muita lemmikinomistajia arjessa. Kommunikoin mielelläni suomeksi, englanniksi ja espanjaksi. Koska suoritan viimeisiä kurssejani pääosin verkossa, pääsen ketterästi liikkumaan myös päivän aikana eri kohteisiin hyvien kulkuyhteyksien ansiosta. Tassuvahtina haluan helpottaa lemmikinomistajien arkea ja tarjota lemmikeille mukavaa, monipuolista sekä rakastavaa seuraa luoden vankan luottamussuhteen sekä omistajaan että hoidettavaan karvatassuun.

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

Kotikäyntiä kissoille