NINA


Hei! 

Olen eläinrakkaudella kasvatettu Nina 50 v Vantaalta. Kokemusta eläintenhoidosta onkin karttunut monien vuosien ajalta. Jo pienestä pitäen sain kunnian oppia olemaan ja asumaan koirien, kissojen sekä maatilaeläinten kanssa.
Perheelläni ja itselläni on ollut kissoja (maatiais,- sekä persialaiskissat) ja koiria, kuten Huskyt ja Berninpaimenkoirat. Myös hevosten, lehmien ja kanojen hoito sujuu.
Olen ollut mukana auttamassa Australian koaloita (Australian Koala Foundation) sekä HESY:n jäsenenä.
Eläimet ja eläinten hyvinvointi on minulle kaikki kaikessa. Niinpä asiakkaanani voit rennoin mielin luottaa siihen, että lemmikkisi on hoidossani silmäteräni ja olen vain lemmikkiäsi varten. Eläimen kokonaisvaltainen hoito, huolenpito ja seura on prioriteetti numero yksi.
Teen itse pitkiä lenkkejä ja harrastan vaellusta, joten pitkätkin ulkoilutukset sopivat minulle erinomaisesti.
Tällä hetkellä minulla ei ole omia lemmikkejä eikä minulla ole lapsia. Minulla on kaksi kotia, joista toinen on Vantaalla kerrostalossa ja toinen Nurmijärvellä, jota suosin eläintenpitoon, sillä koti on maaseudulla ja tilaa on isohkossa omakotitalossa vaikka useammallekin lemmikille. Alueella on erittäin hyvät maastot ulkoilutukseen sekä metsää.
Toivotan sinut ja lemmikkisi lämpimästi tervetulleeksi asiakkaakseni, joten toivottavasti tapaamme pian!

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

Kotikäyntiä kissoille, kaneille, linnuille ja jyrsijöille