NEA- KUNINKAANTAMMI


 Hei!

Olen Nea, 22-vuotias helsinkiläinen. Arkeni koostuu joustavasta sovittavien opiskeluiden, osa-aikaisen työn sekä omien harrastusten, kuten leipomisen sekä koirani kanssa metsäretkeilyn, yhteen sovittamisesta. Ollessani menevä ja kaivatessani päiviini paljon sisältöä, löytyy minulta usein vielä mainiosti aikaa myös kotikäynneille sekä lenkityksille omistajan luona, jota teenkin mielelläni rakkaudesta eläimiä kohtaan.

Omien lemmikkieni myötä tutuksi ovat tulleet erilaiset jyrsijät, matelijat sekä uusimpana perheenjäsenenäni pienikokoinen kääpiökoira. Lähipiirini sekä aiempien hoitokokemusteni kautta olen hoitanut myös keskikokoisia sekä isompia koiria, kuin myös kissoja. Valttikorttina hoitajana itsessäni koen rauhallisuuden, pitkäjänteisyyden sekä kokemuksen eri persoonien sekä haasteiden omaavista lemmikeistä, joita käytänkin hyödykseni tavoitellessani aina mahdollisimman rentoa ja luottavaista tunnelmaa kanssani.

Koirien kanssa olen ollut tekemisissä haastavan hihnakäytöksen sekä yksinolovaikeuksien kanssa, myös aremman puoleisten kohdalla ymmärrän hyvin hitaan lämpenemisen hoitajaa kohtaan sekä muut erikoista huomiota vaativat piirteet ja käytökset eivät ole lainkaan itselleni este hoidon kannalta. Positiivinen vahvistaminen on toimintatapa, jota noudatan toiminnassani sekä tietenkin kunnioitan muita omistajan pyytämiä asioita.

Kerron itsestäni mielelläni lisää sekä tulen tapaamaan sinua sekä lemmikkiäsi/lemmikeitäsi kuunnellen ja kunnioittaen toiveitanne ja tarpeitanne! Kykenen sopimaan hoitoon tai lenkityksiin liittyvistä asioista hyvin suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. 


Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Tuntivahti asiakkaan kotona

Kotikäyntiä kissoille, kaneille, linnuille ja jyrsijöille