MOONA-PYYNIKKI

Heippa!


Olen Moona, 25 vuotias nainen sekä kovin eläinrakas tyyppi Pyynikiltä. :) Olen luonteeltani lämmin ja avoin, rauhallinen ja toisaalta samaan aikaan pirskahteleva ja helposti innostuva ihminen. Vietän aikani mm. taiteen, luonnon, joogan ja tanssin parissa, ja luonnon vesiin pulahdan aina kun mahdollista!


Ryhdyin Tassuvahdiksi, koska kaipasin elämääni lisää hetkiä ja yhdessä oloa eläinten kanssa. Omia lemmikkejä minulla ei tällä hetkellä ole, ja lapsuuden perheeni rakkaan borderterrierin nukuttua pois tilaa ja kaipuuta eläintovereille on riittänyt.<3 Ihanaa, että nyt Tassuvahtina heitä on mahdollisesti luvassa lisää.

Kokemusta minulta löytyy niin oman koiran kasvattamisesta ja kouluttamisesta kuin myös ystävien ja tuttavien lemmikkien hoitamisesta. Erityisesti viime vuosina olen enenevissä määrin hoitanut myös muiden lemmikkejä sekä lyhyemmissä että pidemmissä jaksoissa. Heidän joukossaan on ollut kaiken kokoisia ja luonteisia kavereita sekä myös rescue -koiria.

Eläinten kanssa ollessa parasta on yhteyden kokemus, yhteiset leikit, luonnossa lenkkeily, sekä tietty rapsutukset ja halit. Eläimeen tutustuessa ja sitä hoitaessa minulle on ensisijaisen tärkeää kohdata jokainen eläin rauhassa ja sen tarpeita ja rajoja kuunnellen, antaa eläimen ottaa oma aikansa ja tilansa tutustumiselle. Minun hoidettavana saa olla juuri sellainen kuin on.<3
Tarjoan kaikkia Tassuvahdin palveluja. :)

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

Kotikäyntiä kissoille