MOLISA- Sörnäinen

Hei! 

Olen 19-vuotias ja nimeni on Molisa. Valmistuin lukiosta viime jouluna ja olen tällä hetkellä välivuodella. Olen eläinrakas luonne ja olen kasvanut lemmikkieläinten ympäröimänä perheessäni. Meillä on ollut koiria ja kissoja niin kauan kuin muistan, ja se on antanut minulle syvän ymmärryksen ja kiinnostuksen eläinten hoitoa ja hyvinvointia kohtaan

Olen aina ollut vastuuntuntoinen ja huolehtivainen, erityisesti kun kyseessä ovat lemmikkimme. Haluan aina varmistaa, että ne voivat hyvin ja saavat tarvitsemansa huolenpidon. Yksi vahvimmista ominaisuuksistani on mahtava kärsivällisyys, joka auttaa minua ymmärtämään ja tukemaan lemmikkejäni heidän omassa tahdissaan.
Tämä huolellisuus ja kärsivällisyys ovat motivoituneet minua myös hoitamaan ystävien ja tuttavien lemmikkejä heidän poissa ollessaan. Olen saanut arvokasta kokemusta erilaisten eläinten hoidosta ja oppinut, kuinka jokaisella lemmikillä on oma persoonallisuutensa ja tarpeensa, ja niihin on tärkeää suhtautua yksilöllisesti ja kärsivällisesti.
Välivuoteni tarjoaa minulle mahdollisuuden keskittyä täysipäiväisesti lemmikkien hyvinvointiin ja auttaa muita huolehtimaan heidän rakkaista lemmikeistään. Olen myös valmis auttamaan muissa lemmikkiin liittyvissä tehtävissä, kuten ruokinnassa ja puhtaanapidossa.
Olen omistautunut ja luotettava, ja teen aina parhaani varmistaakseni, että lemmikit voivat hyvin ja tuntevat olonsa turvalliseksi. Jos tarvitset apua lemmikkiesi hoitamisessa tai tassunvahtia, voin taata, että teen sen huolellisesti, rakkaudella ja suurella kärsivällisyydellä. Lemmikkien hyvinvointi on minulle suuri prioriteetti, ja teen kaikkeni varmistaakseni, että he saavat parasta mahdollista hoitoa ja rakkautta.


Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti minun tai asiakkaan kotona

          Kotikäynti kissoille