MINTTU-KUMPULA


 Moi!

Olen Minttu, 20-vuotias nuori nainen Helsingistä. Olen eläinrakas, empaattinen, luotettava ja ystävällinen. Aikani kuluu pääasiassa urheilun parissa.

Minulla on koko elämän mittainen kokemus eläimistä. Eniten minulla on kokemusta koirista, kissoista ja hevosista. Omaan kokemusta reaktiivisten ja rescue koirien kanssa. Olen myös oman labradorinnoutajani kanssa tehnyt paljon koulutustyötä, postiivisen vahvistamisen kautta.

Minulle tärkeintä eläintenhoidossa on, että eläin tuntee olonsa turvalliseksi kanssani. Menen aina eläinten ehdoilla ja luen eläinten elekieltä todella hyvin. Noudatan tarkasti omistajalta saatuja ohjeita. Minulle on tärkeää, että omistaja voi luottaa minuun täysin.

Mikäli tarvitset tassuvahtia autan sinua ja rakasta karvakamuasi mielelläni! 😊

Asiakaspalaute 

"Minttu vahti rescue-taustaista Podenco Maneto koiraamme (7v) kotonamme 4 päivää, 3 yötä. Olimme todella tyytyväisiä. Mintulla on kokemusta rescueista, saimme ajankohtaista tietoa ja kuvia siitä miten heillä meni, ja koiramme selkeästi kiintyi Minttuun. Pystyimme nauttimaan lomastamme rauhallisin mielin kun tiesimme, että kaikki oli kotona kunnossa. Suosittelemme lämpimästi Minttua tassuvahdiksi.

Charlotta Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan                                kotona

          Kotikäynti kissoille