MILMA- NIEMENRANTA


Olen 21-vuotias tamperelainen ja Tassuvahdiksi lähdin mukaan rakkaudesta eläimiä kohtaan ja halusta viettää niiden kanssa mahdollisimman paljon aikaa.

Olen loppusuoralla eläintenhoitajaopinnoissa ja haaveenani olisi valmistua klinikkaeläinhoitajaksi tulevaisuudessa. Minulla on kokemusta erilaisista eläimistä jyrsijöistä hevosiin, sekä vapaa ajan että koulun puolesta. Olen myös toiminut hyvin erilaisten yksilöiden kanssa, ja minusta onkin hyvin tärkeää tutustua jokaiseen lemmikkiin yksilönä mahdollisimman hyvin.

Olen viettänyt aikaa eläinten kanssa pienestä asti joko toisten lemmikkien, perheeni lemmikkien tai omien harrastusten, kuten ratsastuksen kautta. Perheemme edesmenneen villakoiran kanssa pääsin tutustumaan koiran omistamiseen ensimmäistä kertaa. Nykyään perheelläni on kaksi valkoista paimenkoiraa ja kaksi kissaa, joiden kanssa tulee vietettyä paljon aikaa. Oman lemmikin hankkiminen on myös haaveena heti sen ollessa mahdollista.

Vapaa ajalla tykkään liikkua ja käydä lenkkeilemässä ja parasta se on karvakavereiden kanssa.

Minulle on erittäin tärkeää kuunnella asiakkaan toiveita, ja lemmikkisi hyvinvointi ja sen tarpeet ovat ykkösasiana kaikessa toiminnassani. Tarjoan kotikäyntejä, ulkoilutuksia sekä tunti- ja vuorokausivahtia asiakkaan luona.  

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan  kotona

Kotikäyntiä kissoille